fbpx

Primul flagship store 5 to go s-a deschis la Brașov, în Piața Sfatului

0

Primul flagship store 5 to go s-a deschis la Brașov, chiar în sufletul orașului, în centrul istoric. În noua locație emblematică se regăsește noul design de cafenele 3.0, iar vizitatorii pot parcurge, în timp ce își savurează cafeaua preferată, o scurtă și captivantă istorie a cafelei, reinterpretată într-un mod creativ în spațiul de peste 100 de metri pătrați.

Dezvoltarea regională este un pilon strategic important pentru 5 to go, expansiunea la acest nivel fiind una semnificativă în ultima perioadă – în anul 2022, nu mai puțin de 35 de orașe noi au intrat pe harta 5 to go -, iar lansarea unui flagship store vine să întărească acest trend și să aducă brandul mai aproape de consumatorii din țară, dar și de turiștii din întreaga lume, Brașovul fiind în topul atracțiilor turistice din România pe toată durata anului.

Cu o medie de 13 locații deschise lunar, lanțul de cafenele 5 to go numără în acest moment aproximativ 500 de locații, dintre care 420 sub conceptul clasic, la care se adaugă un număr semnificativ de Coffee Corners deschise alături de parteneri precum Carrefour, Donuterie și nu numai. 64 de cafenele au fost inaugurate în prima jumătate a acestui an, ritm care susține atingerea targetului propus, de a deschide 150 de noi cafenele în 2023.

De altfel, în privința numărului de cafenele deschise și a notorietății brandului, după București, Brașov, Sibiu, Constanța, Cluj, Timișoara și Craiova dețin primele poziții.

Am planificat în detaliu această lansare și este un moment important pentru 5 to go, care  subliniază aspirațiile tot mai mari de a ne extinde în zone importante ale țării și de a viza noi piețe cu potențial. Brașov este un oraș drag nouă, ne place energia locuitorilor și a turiștilor dornici de nou și vibe-ul acestui loc care va contribui cu siguranță la creșterea notorietății de brand. Acest flagship store reflectă tendințele de evoluție a pieței, corespunde celor mai înalte standarde actuale și va deveni un reper pentru oricine îi trece pragul”, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Locația pune la dispoziție întreaga sortimentație de produse 5 to go și serviciile rapide și prietenoase specifice brandului, pentru a le oferi vizitatorilor o experiență de consum impecabilă. În timp ce locațiile consacrate 1.0 sunt caracterizate de dimensiunile relativ mici, designul minimalist, simplitate și funcționalitate, noul concept de cafenea 3.0 este unul inovator și modern care, pe lângă avantajul locației centrale și exclusiviste, aduce extra confort, un element aparte fiind muzeul al cafelei în miniatură, cu informații fascinante despre originea, tradițiile și cultura cafelei de-a lungul istoriei.

Noul flagship store 5 to go se află pe Strada George Barițiu 1A, chiar în Piața Sfatului.

Share.

Comments are closed.