fbpx

BOILER deschide o nouă cafenea în nordul Bucureștiului, în Globalworth Square, cu o investiție de 250.000 de euro

0

BOILER va reuni gastronomia, cafeaua de specialitate și pasiunea pentru explorarea gustului într-un nou spațiu ce se va deschide în această toamnă în nordul orașului, la parterul clădirii Globalworth Square. Din 2020, de când a lansat coffee shop-ul de la Piața Muncii în plină pandemie, BOILER a deschis patru locații, iar cu această nouă investiție va ajunge la o cifră de afaceri de peste 2.5 milioane de euro în următorul an.

Noua locație BOILER de la Globalworth Square are în spate o investiție de 250.000 de euro și un design care pune în centru ospitalitatea ca experiență ce aduce oamenii împreună. Prin deschiderea noii locații, BOILER își consolidează poziția de lider de piața în zona de Specialty Coffee Shops.

La Globalworth Square, oaspeții vor regăsi aceleași elemente BOILER: cafea de specialitate selectată de la ferme mici și prăjită local, world-food și gastronomie artizanală tradusă în experiențe de gust de cea mai înaltă calitate, și, mai ales, trăite în comunitate. ”Am ales să deschidem a patra locație BOILER în clădirea  Globalworth Square pentru că împărtășim o serie de valori comune: dorința de a ajuta comunitățile să crească și să se dezvolte frumos în medii sustenabile. Pentru noi, ideea de SQUARE (piațetă), fie că este vorba de un cartier rezidențial sau de un district de business, reprezintă potențialul de a aduce oamenii împreună în jurul cafelei și  gastronomiei. Sperăm ca acest nou spațiu să fie un liant între oameni care lucrează sau trăiesc în zonă și oameni pasionați de cultura gustului”, explică Răzvan POPA, co-owner BOILER Coffee Shop.

„Globalworth creează mai mult decît spații de birouri. De aceea, atunci când dezvoltăm un proiect, ne dorim să construim o comunitate, un loc unde oamenii se pot relaxa, interacționa și bucura de timpul petrecut împreună. Pe lângă spațiile de lucru proiectate în funcție de nevoile chiriașilor noștri, avem în vedere să le oferim și o serie de facilități în imediata apropiere a biroului, sporindu-le astfel confortul. Ne bucuram să putem spune bun venit în comunitatea Globalworth partenerilor de la Boiler și împreună să ne bucurăm de cafeaua de specialitate”, a declarat Andrei Boca, Senior Leasing Manager la Globalworth.

Globalworth Square este conectată cu complexul Green Court și cu Globalworth Plaza, aducând împreună mii de angajați, în una dintre cele mai căutate destinații din oraș. 

Noua cafenea va avea un interior de 100mp, gândit ca un ”acasă” pentru oaspeți, o sufragerie care te invită la conversație și la degustare și care va găzdui, de asemenea, evenimente lunare menite să releve capitole din istoria și cultura cafelei de specialitate. Spațiul va avea și o terasa exterioară cu o suprafață de 200mp, gândită ca o piațetă, cu locuri comune pentru oaspeți. Proiectul de amenajare, semnat de studioul de arhitectură VINKLU, propune armonizarea dinamicii unui spațiu modern, punctat prin mobilier retro-future, cu universul ospitalității, definit de elemente de ceramică și tapițerie artizanală.

Share.

Comments are closed.