fbpx

McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 96, în Oradea

0

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, își extinde rețeaua prin deschiderea restaurantului cu numărul 96, în Oradea. Restaurantul de tip Drive-Thru este situat pe Strada Lacul Roșu nr. 3. Acesta este al treilea restaurant McDonald’s din Oradea și, totodată, al patrulea restaurant inaugurat de McDonald’s în România în acest an. Valoarea investițiilor se ridică la 7 milioane de lei.

McDonald’s Oradea Lacul Roșu dispune de tehnologia Experience of the Future (EOTF), care permite plasarea comenzilor personalizate la cele 6 kioskuri digitale. Acest sistem de comandă simplifică interacțiunea în restaurant pentru clienți și reduce timpul de așteptare. În plus, clienții au posibilitatea de a face plata la kioskuri, cu cardul bancar sau contactless, sau pot opta pentru plata la casele de marcat. Totodată, kiosk-urile permit scanarea cu ușurință a ofertelor disponibile în aplicația McDonald’s. Așadar, clienții pot scana codul QR din secțiunea MyM Rewards din McDonald’s App pentru a aduna puncte de loialitate, ce pot ulterior deveni oferte.  

Cu un design modern, restaurantul se întinde pe o suprafață generoasă, de aproximativ 400 de metri pătrați, având o capacitate de 95 de locuri în interior, respectiv 48 de locuri pe terasă. Astfel, clienții își pot savura produsele preferate în restaurant sau pe terasă, le pot comanda prin serviciul de McDelivery sau le pot lua la pachet, prin linia de Drive-Thru. În plus, spațiul dispune și de McCafé, unde clienții pot opta pentru o varietate de specialități de cafea și deserturi.  

„Prin inaugurarea celui de-al 96-lea restaurant McDonald’s în România încheiem un nou an în care ne-am atins obiectivele de expansiune și dezvoltare la nivel național. În același timp, ne bucurăm să creăm noi oportunități și să extindem echipa McDonald’s din Oradea, prin deschiderea celui de-al treilea restaurant din oraș. Pentru că fiecare restaurant aduce și o importantă investiție prin crearea de locuri de muncă pentru comunitatea locală”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Ca parte a promisiunii McDonald’s de a proteja mediul înconjurător prin practici sustenabile, în restaurant se realizează colectarea selectivă a deșeurilor în scopul reciclării, iar parcarea dispune de o stație de încărcare pentru mașinile electrice.  

McDonald’s și-a continuat și în acest an misiunea de a se dezvolta continuu. Dedicat strategiei sale de expansiune, în 2022, McDonald’s în România a deschis patru noi restaurante de tip Drive-Thru, în Arad, Iași, Târgu Jiu și, respectiv, Oradea.

Share.

Comments are closed.