fbpx

MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY își face debutul oficial

0

MGallery Hotel Collection, unul dintre brandurile emblematice de lux ale Accor, a deschis oficial noua sa proprietate din Ungaria: MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY. Situat într-o fostă carieră de andezit, hotelul în stil boutique este amplasat pe dealurile Tokaj, în regiunea viticolă din Ungaria, inclusă în Patrimoniul Mondial. Călătorii care descoperă această comoară ascunsă vor fi fermecați de seninătatea hotelului, de designul sofisticat, de experiențele personalizate și de ritualurile de îngrijire personală atent alese și oferite de brandul MGallery.

Remarcabilul MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY, este o proprietate rafinată de cinci stele, cu 100 de camere somptuoase și în stil contemporan, repartizate pe 4 etaje, cu 10 apartamente junior și 3 suite de lux care oferă o experiență unică de saună în cameră. Designul hotelului este inspirat de vechea carieră și de natura înconjurătoare, iar numele Minaro provine dintr-o combinație autentică între aurul lichid din Tokaj – oro și locația hotelului – mina. O influență subtilă a designului sud-american servește ca o aluzie la Imperiul incaș, care folosea piatra de andezit găsită din abundență în Anzi. Râurile, pădurile și zonele umede care înconjoară hotelul sunt, de asemenea, încorporate în designul său, juxtapunerea dintre umanitate și natură creând o experiență plină de seninătate pentru oaspeți. Echipa renumită de designeri locali, și anume designerul de interior – Barna Gyula de la Interioor One Kft și designerul de exterior, Dudinszky Orsolya de la Dudinszky Tervezőiroda, au lucrat împreună și au creat o temă conceptuală unică pentru resort. 

Apropierea hotelului de regiunea viticolă aflată în patrimoniul mondial, de renumitul Muzeu al Vinului și de dealurile viticole completează accentul gastronomic al hotelului. Locația pitorească oferă oaspeților posibilitatea de a degusta o varietate de vinuri și de a se cufunda în spiritul regiunii în timpul șederii lor.  

Share.

Comments are closed.