fbpx

„Ne bucurăm în ciuda lor” – campania care unește lumile Carla’s Dreams și AnimAliens Wines

0

O ediție specială AnimAliens Wines – Carla’s Dreams, cu trei cupaje din celebre soiuri de struguri, disponibilă în România din luna octombrie. 

Carla’s Dreams, unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală și AnimAliens Wines, cel mai tânăr și curajos proiect din vinificația Republicii Moldova, produs de crama Castel Mimi, și-au unit eforturile într-o ediție specială de vinuri, pentru ambele maluri ale Prutului.

Ediția specială AnimAliens Wines – Carla’s Dreams va conține trei vinuri:

  • cupajul Red Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2019); 
  • cupajul Rose Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2021);
  • cupajul White Dreams (Feteasca Regală și Fetească Albă, recolta 2021).

Carla’s Dreams: „Vinul este o sărbătoare în sine. Ne-a plăcut mult propunerea prietenilor de la AnimAliens Wines și Castel Mimi să îmbinăm lumile Carla’s Dreams și AnimAliens. Vă invităm să ne bucurăm în ciuda lor la un pahar de Red, White sau Rose Dreams. V-am cuprins!”

Reprezentanții AnimAliens Wines – Castel Mimi au declarat: „Suntem partea plină a paharului. Cu gust de viață. Liberi de clișee. Și destul de îndrăzneți pentru a ne bucura în ciuda a tot ce vrea să ne limiteze libertatea. La fel ca și Carla’s Dreams – proiectul care ne-a învățat să spunem pe față ce simțim”.  

Vinurile AnimAliens Wine – Carla’s Dreams vor putea fi achiziționate în România din această lună, cu un cost începând de la 35 Lei la raft. 

Share.

Comments are closed.