fbpx

McDonald’s lansează un trio de excepție în meniul de toamnă: burgerii Triplu McPuișor, Triplu Cheeseburger și Dublu Filet-O-Fish

0

McDonald’s în România lansează un trio excepțional de burgeri, în ediție limitată: Triplu McPuișor, Triplu Cheeseburger și Dublu Filet-O-Fish. Burgerii aduc în prim plan gustul inconfundabil Mec într-un format mai mare, pentru o experiență și mai savuroasă. 

Odată cu sosirea toamnei, McDonald’s introduce în meniul său o surpriză pentru toți cei care apreciază burgerii cu carne de pui, vită sau pește. Păstrând rețeta clasică, îndrăgită de fanii McDonald’s, inovația este dată de cantitatea suplimentară de ingrediente și de formatul generos al burgerilor. Preparați cu de două sau trei ori mai multe bucăți de carne, Triplu McPuișor, Triplu Cheeseburger sau Dublu Filet-O-Fish reprezintă o opțiune ideală pentru a satisface orice poftă. 

„Știm din experiențele anterioare cât de mult apreciază consumatorii un meniu diversificat, cu opțiuni variate. Aceștia își doresc să fie surprinși constant cu noi produse care să le satisfacă așteptările și să le ofere aceeași experiență specială care i-a făcut să se îndrăgostească de gustul McDonald’s. În același timp, vedem cum produse iconice, precum Cheeseburger și sandvișurile McPuișor sau Filet-O-Fish, rămân printre preferatele fanilor Mec. De aceea, prin noua campanie ne-am propus să celebrăm burgerii clasici, dar într-un format inedit: dublu sau triplu”,  a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România. 

Triplu McPuișor include trei bucăți suculente de carne de pui, felii acrișoare de castravete murat, brânză Cheddar savuroasă și clasicul sos McChicken. Triplu Cheeseburger aduce trei bucăți delicioase de carne de vită, însoțite de o combinație apetisantă de castraveți murați, brânză Cheddar, ketchup și muștar, în timp ce Dublu Filet-O-Fish conține două bucăți de carne de pește, brânză Cheddar și răcoritorul sos Tartar.

Burgerii Triplu McPuișor, Triplu Cheeseburger și Dublu Filet-O-Fish vor putea fi comandați în cele 93 de restaurante McDonald’s din toată țara, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, în perioada 16 septembrie – 10 noiembrie 2022, în limita stocului disponibil. 

Share.

Comments are closed.