fbpx

Cum putem alege paturi cu un buget redus

0

Dacă doriți să vă mobilați camerele cu un buget redus, optați pentru paturi din lemn masiv, care chiar și miros a lemn adevărat. Prețurile paturilor de pe e-shop-ul ComodAcasa.ro pornesc de la 279,80 lei și puteți alege somiera și salteaua conform dorințelor sau necesităților dumneavoastră.

Paturi de o persoana din lemn masiv

Dacă amenajați o cameră pentru copii sau căutați mobilier nou pentru pensiunea dvs., paturile de o persoană sunt alegerea potrivită. Puteți glisa cu ușurință o cutie de depozitare  sub patul de o persoană pentru a rezolva problema lipsei de spațiu de depozitare, sau pentru a lăsa loc pentru bagajele oaspeților. Lățimea acestor paturi este, de obicei, între 80 și 120 cm.

Paturi duble

Alegeți un pat dublu care să vă ofere suficient spațiu pentru a vă relaxa, dar care să nu ocupe prea mult loc. Pentru un confort sporit, alegeți dimensiunile de la 160 cm până la 200 cm sau, dacă aveți probleme de spațiu, optați pentru dimensiunea economică de 140 cm!

Cu somieră sau cu grătar/lamele?

Un pat cu somiera din lamele oferă susținere și aerisire. Cel mai popular și, probabil, cel mai accesibil tip de somieră cu lamele este grătarul simplu cu lamele, adică lamele conectate prin benzi de țesătură. Acestea au mai puțină amortizare și, prin urmare, sunt potrivite pentru saltelele din spumă cu un miez mai înalt, sau pentru alte saltele mai înalte. Pe de altă parte, acestea nu sunt potrivite pentru saltelele subțiri și trebuie să aveți un cadru de pat adecvat pentru a putea utiliza acest tip de somieră.

A doua alegere este somiera cu lamele, care este alcătuită din lamele elastice. O somieră cu lamele include, de obicei, și un cadru din lemn sau metal, în care sunt deja amplasate lamelele. Datorită elasticității lamelelor, este potrivită pentru toate tipurile de saltele.

Share.

Comments are closed.