fbpx

Skanska anunță colaborarea cu ZEPP Canteen by Chef Scărlătescu în cadrul proiectului Equilibrium 1

0

Equilibrium 1, prima fază a proiectului Equilibrium dezvoltat de Skanska în zona de Nord a Bucureștiului are un nou chiriaș. Caliz Box se alătură complexului de clădiri de birouri cu restaurantul ZEPP Canteen cu Chef Scărlătescu. 

Complexul Equilibrium, un adevărat reper pentru piața de birouri din București, continuă să își extindă portofoliul de chiriași. Caliz Box a închiriat o suprafață de 300 metri pătrați în clădirea Equilibrium 1, spațiu care va acomoda restaurantul ZEPP Canteen, cu un meniu dezvoltat împreună cu Chef Scărlătescu. 

Atât aspectul unic al clădirii, cât și echipa din spatele proiectului Equilibrium 1 se numără printre factorii care au concretizat decizia de închirere a spațiului de către Caliz Box. Spațiile generoase, aerisite, cu lumină naturală, precum și design-ul concentrat în jurul conceptului de well-being, care maximizeză interacțiunea cu clădirea și experiența angajaților la locul de muncă reprezintă alți diferențiatori cheie ai clădirii. Acestora li se adaugă și zona verde de 3.500 mp, destinată atât lucrului în aer liber, cât și relaxării, perfectă pentru pauza de masă

„Suntem foarte încântați că am concretizat acest contract. Totodată, a venit ca un bonus faptul că Anamaria și echipa ei ne-au sprijinit în implementarea conceptului actual al restaurantului. Planul nostru se întinde pe minim 5 ani, însă ne dorim sa dublăm investiția actuală dezvoltând conceptul Caliz Box în paralel și în cadrul altor proiecte Skanska” – declară Călin Ungar, Director de dezvoltare Caliz Box. 

„Suntem bucuroși să începem parteneriatul cu cei de la Caliz Box, alături de care continuăm extinderea universului Equilibrium. Mai mult decât o clădire de birouri, Equilibrium este un spațiu efervescent, destinat în același timp socializării și relaxării, iar restaurantul ZEPP Canteen nu face decât să adauge valoare locului. Mai mult decât atât, prin specificul business-ului, ZEEP aduce  o categorie nouă de servicii de care pot beneficia atât ocupanții clădirii, cât și comunitatea locală”   adaugă Anamaria Crețu, Leasing & Asset Manager pentru divizia de dezvoltare comercială Skanska CEE.

Conform celor mai recente sondaje realizate la nivelul clădirii, în care au participant 75% dintre chiriași, angajații și utilizatorii clădirii sunt 100% mulțumiți de experiența din Equilibrium 1, de serviciile oferite și de soluțiile de sănătate, siguranță, și confort implementate. 

Equilibrium 1 este o clădire de birouri de clasă A de 12 etaje, având o suprafață închiriabilă de 20.700 mp și 3,500 mp de zonă verde, destinată lucrului în aer liber și recreerii. Clădirea deține certificările LEED Platinum și WELL Health-Safety Rating, funcționând în proporție de 100% pe bază de energie provenită din surse regenerabile. 

Aceasta face parte din complexul Equilibrium, un adevărat landmark pe piața de birouri din București, care își propune să redefinească spațiile de lucru, promovând flexibilitatea, echilibrul dintre viața personală și cea profesională și este construit în jurul conceptului de well-being. Odată cu finalizarea celei de-a doua faze a proiectului, Equilibrium 2, complexul va oferi o suprafață totală de 40.700 mp.

Share.

Comments are closed.