fbpx

NATALIA GELSHTEIN-KISHSH desemnată noul CEO al ALPIN57LUX

0

Natalia Gelshtein-Kishsh, executiv cu vastă experiență în managementul companiilor din domeniul FMCG și cu un palmares de succes în diverse piețe din Europa Centrală, a fost desemnată noul CEO al Alpin57Lux, companie românească axată pe producția și distribuția de înghețată, parte din grupul internațional Food Union. Alpin57Lux a fost fondată în 1994 și are în prezent peste 500 de angajați, produce peste 100 sortimente sub 10 branduri, cele mai cunoscute fiind înghețata premium la preț accesibil Transalpina, brandul tradițional de înghețată Fulg de Nea, înghețata fără zahăr adăugat Suplette și brandul de înghețată pentru copii, Tedi. 

„Suntem încântați să anunțăm că Natalia Gelshtein-Kishsh, o profesionistă desăvârșită, cu peste 15 ani de experiență ca director general în două mari companii internaționale din FMCG, s-a alăturat Food Union Group și va conduce afacerile din România. Ea va fi responsabilă de implementarea următoarei etape din strategia de dezvoltare a grupului în România, alături de alți manageri din cadrul Food Union Group. Această dezvoltare se axează pe înțelegerea în profunzime a nevoilor consumatorilor, pe utilizarea tehnologiilor comerciale și a instrumentelor de marketing digital pentru a permite interacțiunea mărcilor noastre cu publicul țintă, pe îmbunătățirea portofoliului de produse și obținerea de rezultate și mai bune în materie de vânzări. Suntem bucuroși să lucrăm împreună și să le susținem pe Natalia și echipa noastră din România”, spune Arturs Čirjevskis, CEO al Food Union Group în Europa.

Natalia Gelshtein-Kishsh a lucrat în ultimii 15 ani pentru Danone unde și-a dezvoltat cariera profesională și a avut responsabilități diverse, pe diferite piețe, începând ca Director de vânzări în Cehia, Ucraina și Rusia. Ulterior Natalia a preluat un rol regional, fiind numită Market Director pentru România, Bulgaria și Țările Adriatice, în aprilie 2017. Natalia a mai lucrat timp de 3 ani pentru Danone în Rusia, ca Director Modern Trade & On-Premise. Prima sa funcție de conducere a fost în cadrul Coca-Cola din Rusia, începând ca Brand Manager în 1998 și apoi ca National Key Account Manager între 2000 și 2003.

„Sunt onorată să mă alătur echipei din România, precum și echipei internaționale a Food Union Group. Este o provocare pentru mine și o oportunitate fantastică pentru noi toți, să dezvoltăm în continuare calitățile echipei locale și devotamentul acesteia față de afacere. Avem în susținere tradiția unei companii de familie, bunele practici deja existente în Food Union, poziția de lider pe piața de înghețată în țările baltice și toate experiențele noastre cumulate la nivel de grup, alături de oportunitățile de pe piața din România”, spune Natalia Gelshtein-Kishsh, noul CEO al Alpin57Lux.

Share.

Comments are closed.