fbpx

Descoperă peste 20 de rețete delicioase pregătite cu produsele Hellmann’s, soluția potrivită meniului tău

0

Oferă-le clienților tăi preparate cu aer de vacanță, pentru că sosurile Hellmann’s îi vor duce cu gândul la cele mai îndepărtate bucătării ale lumii. De la bucătăria coreeană, spaniolă, germană, japoneză și până la bucătăria Orientului Mijlociu, vor descoperi o serie de preparate inedite care le vor încânta simțurile.

 

Hellmann’s Barbeque – savoare și gust pentru preparatele tale

În sezonul cald, mulți dintre clienții tăi preferă aroma și gustul preparatelor făcute pe grătar. Hellmann’s Sos Barbeque adaugă rețetelor tale un gust autentic și echilibrat, dulce, ușor afumat și un aspect lucios care îi va încânta pe clienți. Potrivit ca sos dip pentru preparate din carne la grătar sau ca ingredient pentru marinarea coastelor de porc sau a aripioarelor de pui, nimic nu este mai delicios decât să prepari o carne suculentă cu Hellmann’s Sos Barbeque. 

Și asta nu e tot! Ți-am pregătit 6 rețete de sezon, create cu Hellmann’s Sos Barbeque care îți vor încânta oaspeții. Descoperă-le AICI

 

Hellmann’s Dressing pentru Salata Caesar – alegerea potrivită pentru salate de sezon

Dressing-ul pentru salata Caesar te ajută să le oferi oaspeților tăi cele mai gustoase preparate datorită aromelor de brânză și usturoi cu note finale de anșoa. Este un sos versatil, potrivit pentru salate de vară, aperitive reci, sandvișuri și salate cu paste. Surprinde-ți clienții cu rețete fresh numai bune pentru sezonul cald. 

 

Hellmann’s Dressing Miere și Muștar – mai puțin timp, mai multă savoare

Un dressing potrivit pentru diverse tipuri de salată, mai ales pentru cele cu pui sau pește. Poate fi folosit ca dip pentru pui, porc, vită, pește la grătar sau fructe de mare. Dressing-ul Hellmann’s Dressing Miere și Muștar este un sos cu un gust fin, o aromă picant-acrișoară dată de muștar, în echilibru cu dulceața mierii.

 

Hellmann’s Dressing 1000 de Insule – echilibrul perfect cu note de acrișor și un gust fin de roșii și ardei

Cu Hellmann’s Dressing 1000 de Insule obții nu doar o salată răcoritoare, dar și consistența dorită. Conține bucățele de legume, oferind preparatelor tale un gust fin de roșii și ardei gras cu note acrișoare. Un dressing excelent pentru o multitudine de salate, mai ales pentru cele cu pui, pește sau fructe de mare. Poate fi folosit și ca dip pentru sandvișuri, legume, fructe de mare sau cartofi prăjiți.

Descoperă dressing-urile din gama Hellmann’s și o serie de 6 rețete de sezon AICI

Și asta nu e tot! În broșura ”Rețete delicioase pentru chefi ocupați de la Hellmann’s” vei găsi încă 10 rețete cu aer de vacanță. Descarcă broșura de AICI

Vara aceasta, alege Hellmann’s pentru clienții dornici de aventură și gusturi inedite. 

Share.

Comments are closed.