fbpx

Convenția Anuală de Caravaning din România a ajuns la ediția a 5-a

0

Convenția Anuală de Caravaning – singurul eveniment dedicat firmelor din industria caravaningului din România, a ajuns la ediția cu numărul 5.

În ultimii 2-3 ani se observă o creștere constantă a industriei de caravaning și în România, lucru firesc în contextul creșterii fenomenului în toată Europa. 

Încă din 2018, revista online RVTravel.eu a început organizarea evenimentului Convenția Anuală de Caravaning din România, eveniment care reunește cele mai importante firme din industrie din România. Fie că este vorba de firme de închirieri autorulote sau rulote, service, dealeri, magazine de piese și accesorii, campinguri, platforme online, la început de octombrie al fiecărui an, reprezentanții companiilor își dau întâlnire în diferite locații din țară pentru 3 zile de workshop-uri, întâlniri face-to-face, schimburi de experiențe, socializare, relaxare.

Interesul firmelor din industrie este evident pentru un asemenea eveniment anual, drept dovadă, numărul firmelor participante este în creștere de la an la an. Locațiile alese sunt din ce în ce mai deosebite, astfel oferind participanților o experiență de neuitat.

La ediția din acest an, vom încerca să găsim ca locație o cramă, pentru a crește interesul turismului cu autorulota în acest segment generos și plăcut deopotrivă și în România. În Franța, de exemplu, există peste 50.000 de crame și ferme care primesc turiști cu autorulota pentru 1-2 nopți.

Dacă vreți să vedeți cum a fost la cele 4 ediții anterioare, în video se pot vedea cîteva imagini de la primele 4 ediții ale evenimentului Convenția Anuală de Caravaning din România.

https://youtu.be/moHgGl61N1E 

SAVE THE DATE 2022: 6-9 octombrie 2022

Organizator: RVTravel

Contact: contact@rvtravel.eu

Share.

Comments are closed.