fbpx

Marko Andrić, numit Sales Director în cadrul companiei Coca-Cola HBC România

0

Marko Andrić a fost numit Sales Director al Coca-Cola HBC România începând cu luna aprilie. În noul rol, Marko Andrić devine membru în echipa de Senior Management a companiei Coca-Cola HBC România, liderul industriei locale de băuturi, și va coordona o echipă de vânzări de aproximativ 700 de persoane, responsabilă de relația cu cei 100.000 de clienți ai companiei. 

Înainte de a se alătura echipei din România, din 2019 până la finalul lui martie 2022, Marko a fost Sales Manager al Coca-Cola HBC Bulgaria, unde a jucat un rol cheie în consolidarea performanțelor departamentului de vânzări și diversificarea portofoliului companiei. Marko are o vastă experiență în industria bunurilor de larg consum, în diferite piețe din Europa Centrală și de Est, ocupând roluri internaționale în Austria și România. 

”Îi urez un călduros bun venit lui Marko în familia Coca-Cola HBC România. Marko este un lider cu o experiență vastă, orientat spre a livra rezultate remarcabile, cu pasiune și energie. Tocmai de aceea am încredere că departamentul de vânzări va continua să aibă performanțe excepționale” – Jovan Radosavljevic, General Manager, Coca-Cola HBC România. 

”M-am alăturat cu mult entuziasm echipei din România și deja am început să lucrăm la implementarea unor proiecte de impact. Sunt încântat de energia noilor mei colegi și apreciez profesionalismul partenerilor din întreg lanțul de valoare al Sistemului Coca-Cola din România” –  Marko Andrić, Sales Director, Coca-Cola HBC România. 

Marko Andrić este absolvent al Universității din Belgrad, licențiat în Psihologie și are un MBA la IEDC – Bled School of Management. 

Share.

Comments are closed.