fbpx

Black Friday la METRO, 50% REDUCERE la taxa de activare pentru orice pachet DISH

0

Ai aflat despre DISH? Este platforma de soluții digitale de la METRO, un serviciu creat de experți în industria ospitalității pentru a veni în ajutorul afacerilor HoReCa, pentru care modernizarea și prezența online au devenit esențiale. Găsești aici tot ce ai nevoie pentru a-ți digitaliza afacerea simplu și rapid!

Cu DISH Order primești comenzi de la clienți pe propriul tău website. Sistemul de comenzi online DISH Order poate fi integrat în site-ul web al restaurantului tău, astfel încât orice client să poată plasa o comandă oricând. Astfel, deții controlul ofertei tale online și îți crești profitul la livrare cu zero comisioane!

4 variante de abonament disponibile

De Black Friday, primești reducere 50% la activarea oricărui pachet DISH. Apoi, ai de plătit doar un abonament lunar la un preț convenabil.

 

DISH STARTER 

  • Plătești doar taxa unică de activare în valoarea de 299 RON (-50% acum), iar abonamentul este gratuit.

Cu DISH STARTER îți construiești propriul website de prezentare în doar câteva minute și capeți vizibilitate online. În plus, îți poți gestiona recenziile în contul Google al afacerii tale.

DISH RESERVATION

  • Plătești 99 RON taxa de activare unică (-50% acum) și un abonament lunar de 99 RON*.

Beneficiezi de website optimizat pentru motoarele de căutare Google și poți primi rezervări non-stop pe website-ul tău.

DISH ORDER

  • Plătești 1199 RON taxa de activare unică (-50% acum) și un abonament lunar de 199 RON*.

Te bucuri de o prezență online optimizată și astfel îți crești numărul de comenzi. Poți schimba meniul ușor și rapid, oricând ai nevoie. Simplifici procesul de comandă și ai comision 0%, prin urmare livrezi cu profit mai mare.

DISH PREMIUM

  • Plătești 1199 RON taxa de activare unică (-50% acum) și un abonament lunar de 249 RON*.

Beneficiezi de soluția completă pentru o prezență online profitabilă. DISH PREMIUM include toate funcționalitățile DISH ORDER și DISH RESERVATION. În plus, poți primi comenzi și rezervări pe website-ul tău și îți construiești o bază de clienți ușor de fidelizat, cu care comunici direct.

*prețurile nu conțin TVA.

Între 22 și 30 noiembrie, prețul activării abonamentelor DISH este redus la jumătate, indiferent de abonamentul ales. 

Detalii pe METRO.ro, unde se poate completa formularul și ulterior un reprezentant va intra în contact cu solicitantul, în cel mai scurt timp.

Succesul tău e afacerea noastră!

Share.

Comments are closed.