fbpx

McDonald’s lansează Bon Beef și Chicken Chic, două noi rețete de burgeri premium în colaborare cu Chef Foa

0
După succesul înregistrat de rețetele exclusive de burgeri create de Chef Foa, McDonald’s își extinde meniul și lansează două noi propuneri surprinzătoare de burgeri premium, în ediție limitată, cu pui și vită, pentru cele mai rafinate gusturi. Bon Beef și Chicken Chic, creați tot după rețetele lui Chef Foa, satisfac cele mai exigente cerințe în materie de burgeri, oferind un mix savuros de arome, gusturi și texturi.

Primii burgeri creați în exclusivitate pentru McDonald’s de către Chef Foa în iulie 2021 au fost primiți cu mult entuziasm de către clienți. Astfel, McDonald’s vine în întâmpinarea cererii crescute pentru segmentul premium cu două noi sortimente de burgeri, cu vită generoasă și cu pui fraged din piept de pui 100% românesc – Fragedo by Transavia. 

„Continuăm să extindem gama de burgeri premium cu două noi rețete create în exclusivitate pentru noi de Chef Foa. Suntem atenți la nevoile clienților noștri, tocmai de aceea investim constant în dezvoltarea unor rețete inedite și apetisante, realizate din ingrediente de calitate care provin de la parteneri de încredere. Astfel, le oferim acestora un meniu cât mai divers pentru o experiență culinară superioară.”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România. 

 

Bon Beef aduce în prim-plan o felie de carne de vită plină de savoare, asezonată pe un pat de sos de arpagic, la care se adaugă două felii de bacon, salată romană, ceapă prăjită și sos de ciuperci, toate așezate cu migală într-o chiflă cu mac și mălai. Chicken Chic, pe de altă parte, propune ca vedetă o felie de pui 100% românesc – Fragedo by Transavia cu pane cu semințe, asortat cu două felii de brânză de capră, sos guacamole, roșie, salată rucola, ceapă roșie proaspătă și sos de ciuperci, toate aromele și texturile fiind cuprinse

într-o chiflă cu mălai. Ingredientele folosite sunt atent selecționate și toți producătorii respectă standardele de calitate McDonald’s pentru a le oferi clienților cele mai gustoase produse.

 

Împreună cu cei doi burgeri premium, McDonald’s introduce și o nouă rețetă de cartofi prăjiți, Dipping Strips Onion & Black Pepper, disponibili pentru prima oară în România. 

„Noii burgeri premium pe care i-am realizat împreună cu echipa internă de la McDonald’s au fost un pas natural, ținând cont de succesul primei ediții, lucru care m-a bucurat foarte tare. În continuare, am ales să folosim ingrediente de cea mai bună calitate și combinații diferite de cele existente până acum, dar perfecte pentru sezonul rece. Am combinat ingrediente care se potențează reciproc, așa că la fiecare bucată gustată clienții vor descoperi arome diferite. Sunt foarte încântat de rezultat și abia aștept să aflu și părerea clienților McDonald’s.” a completat Chef Foa.

 

Burgerii Bon Beef și Chicken Chic vor putea fi comandați în toate cele 89 de restaurante McDonald’s din toată țara, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, până pe 6 ianuarie 2022, în limita stocului disponibil. 

Share.

Comments are closed.