fbpx

Hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection anunță lansarea experienței de Fine Dining în cadrul Restaurantului Blank la mijlocul lunii noiembrie

0

Cu cerințe și nevoi gastronomice în creștere rapidă, în București, clienții doresc să primească o experiență culinară multidimensională. 

În acest sens, Hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection anunță lansarea oficială a experienței Fine Dining în cadrul Restaurantului Blank, începând cu 16 noiembrie, și numirea lui Flaviu Mureșan ca Head Chef.

Atât oaspeții hotelului, cât și vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de preparatele Haute Cuisine de inspirație franceză și internațională, într-un loc adus la nivel de artă prin arhitectura și istoria Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

„În conformitate cu strategia noastră de dezvoltare și poziționare ca hotel premium, obiectivul nostru principal în materie de bucătărie este să oferim cea mai bună experiență Fine Dining din București. Cu acest scop, vom continua să investim tot timpul și resursele necesare pentru a construi cea mai bună echipă, care poate să răspundă, să depășească și chiar să anticipeze nevoile oaspeților noștri în ceea ce privește experiența culinară. Expunerea internațională, creativitatea și progresul aduse de Flaviu ne vor permite să fim în prima linie în materie de experiențe gastronomice din București. Viziunea și inspirația lui sunt ceea ce am căutat până acum. Este bucătarul-șef perfect, capabil să îndeplinească și să completeze povestea noastră de ospitalitate premium.”, a declarat Gerhard Erasmus, CEO, Apex Alliance Hotel Management.

Cu experiență dobândită în cadrul unui restaurant cotat Michelin în Berlin și alte roluri gastronomice locale și internaționale în restaurante de renume (de exemplu, JW Marriott Venice Resort & Spa de pe insula venețiană „Isola delle Rose”), Flaviu Mureșan promite un concept gastronomic de poveste și o nouă abordare culinară.

„Hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, prin intermediul Restaurantului Blank, definește noua eră a experienței culinare și fine dining. Obiectivul meu este să găsesc unicitatea și să ridic nivelul restaurantului la cote fără precedent în București. Meniul nostru va fi inspirat de natură și de cele mai emblematice arome și culori ale anotimpurilor. Arta și istoria, valorile și viziunea hotelului vor inspira și mai mult povestea din spatele meniurilor”, a declarat Flaviu Mureșan, Head Chef, Restaurantul Blank.

Îmbinând elemente din bucătăria franceză și internațională, Flaviu a pregătit deja meniul de degustare fine dining al Restaurantului Blank.

Conceptul de meniu „Forest meets the Sea” este construit în baza fructelor și legumelor de sezon, carne și fructe de mare, prin utilizarea ingredientelor în întregime. Astfel, oaspeților li se amintește despre importanța sustenabilității și a risipei alimentare.

Restaurantul va avea trei meniuri principale bazate pe resurse culese din pădure și din mare, dintre care unul exclusiv vegan.

Share.

Comments are closed.