fbpx

Pizza Hut România inaugurează cel de-al doilea restaurant Fast Casual Delivery, în Târgu Mureș

0
  • În luna septembrie, Sphera Franchise Group anunța lansarea pe plan local a conceptului Fast Casual Delivery (FCD), pentru lanțul de restaurante Pizza Hut divizia de livrare; 
  • La o lună distanță, Pizza Hut Delivery inaugurează o nouă locație de acest tip, în orașul Târgu Mureș, în cadrul centrului comercial Mureș Mall. 

Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță continuarea planurilor de dezvoltare stabilite pentru cel de-al doilea semestru al acestui an. Pizza Hut Delivery, divizia de livrare a Pizza Hut, se extinde astfel cu o nouă locație Fast Casual Delivery, în orașul Târgu Mureș. Acest concept inovativ le oferă o experiență completă consumatorilor, care au acum ocazia de a vedea modul de preparare a produselor comandate, pe care le pot ulterior servi în deplină siguranță, respectând toate normele impuse de autorități în contextul pandemic. 

Restaurantele de tip FCD reprezintă modul în care companiile din HoReCa se adaptează la noile obiceiuri de consum, precum și la actualul context socio-sanitar, acestea reprezentând mix-ul perfect între delivery, take-away și dine-in. 

„Inaugurarea Pizza Hut Delivery Mureș Mall ne aduce cu un pas mai aproape de targetul stabilit pentru anul 2021 și totodată mai aproape de clienții noștri fideli, pe care ne propunem să îi întâmpinăm de fiecare dată în aceeași atmosferă primitoare care caracterizează brandul și, bineînțeles, cu produsele lor preferate. În același timp, reiterăm faptul că fiecare decizie de business este adoptată ținând cont de principiul siguranței, care este prioritar pentru noi în această perioadă, din dorința de a le oferi condiții optime atât angajaților și colaboratorilor noștri, cât și consumatorilor”, declară Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România.

Noul restaurant Pizza Hut Delivery Târgu Mureș se află în zona de food-court a Centrului Comercial Mureș Mall, situat la adresa Piața Victoriei nr. 14, și are o suprafață de aproximativ 140 mp. Programul de funcționare este 10:00-23:00 pentru comenzile cu livrare și 10:00-21:00 pentru comenzile cu ridicare din locație. 

Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Târgu Mureș s-au creat 16 locuri de muncă. Începând cu 1 septembrie 2021, în rețeaua Pizza Hut Delivery, un Crew membru poate obține venituri de până la 2345 lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a 3-a, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante de tip Dine-In și 19 locații Pizza Hut Delivery. 

Share.

Comments are closed.