fbpx

Pastele Carbonara, Quattro Formaggi și Bolognese, în topul celor mai comandate sortimente de paste de către români

0

Astăzi, de Ziua Internațională a Pastelor, platforma de de comenzi și livrări rapide foodpanda România prezintă topul celor mai comandate sortimente de paste de către utilizatori în ultimul an. Îndrăgitul preparat din bucătăria italienească se află în top zece preparate culinare preferate de români pentru comandă online, iar din punct de vedere al sortimentelor clasamentul arată în felul următor: paste Carbonara, Quattro Formaggi,  Bolognese, urmate de Pollo e Funghi și Milanese. 

Din datele companiei, printre orașele care au generat în ultimul an cele mai multe comenzi de sortimente de paste se află Cluj-Napoca pe primul loc, surclasând Bucureștiul care se află pe cel de-al doilea loc, urmate de Oradea, Bacău și Brașov. 

Ziua Internațională a Pastelor este celebrată la nivel mondial în fiecare an pe 25 octombrie. foodpanda îți propune să sărbătorești această cu o porție din pastele preferate și îți recomandă unele dintre cele mai apreciate restaurante din toată țara în meniul cărora poți regăsi cele mai comandate tipuri de paste:

Top sortimente de paste comandate Restaurante recomandate Oraș
Paste Carbonara  Pastellini Cluj-Napoca 
Paste Quattro Formaggi Trattoria Belvedere București
Paste Bolognese Pizzeria Due Fratelli Oradea
Paste Pollo e Funghi Atelierul de Paste Bacău
Paste Milanese Pizza Napoli Brașov
Share.

Comments are closed.