fbpx

Burgerii au depășit pizza în topul celor mai comandate preparate de către români în ultimul an

0

Potrivit platformei de comenzi și livrări rapide foodpanda România, în topul celor mai comandate preparate culinare în ultimul an de către utilizatori se află: burgerii, pizza, cartofii prăjiți, ciorbele, urmate de shaorma, kebap, crispy strips, pastele, aripioarele de pui și plăcintele. Astfel, burgerii au depășit pizza în preferințele românilor, în timp ce cartofii prăjiți se mențin în top 3 preparate comandate în ultimul an. 

Din datele companiei, în ultimul an, cei mai mulți dintre utilizatorii foodpanda au ales să comande preparate culinare din categoriile fast food, pizza, bucătăria internațională, cea europeană, mâncare tradițională românească, burgeri, urmate de preparate din bucătăria italienească, chinezească, asiatică și mexicană.  

Cu ocazia Zilei Internaționale a Mâncării, celebrată la nivel mondial mâine, 16 octombrie, foodpanda îți propune să sărbătorești cu unul sau mai multe preparate din lista de mai sus și îți recomandă unele dintre cele mai apreciate restaurante din toată țara în meniul cărora poți regăsi popularele preparate: 

Top preparate comandate Restaurante recomandate Oraș
Burger South Burger București
Pizza Napoli Centrale Cluj-Napoca
Cartofi prăjiți Cartuf Iași
Ciorbă Berărescu Timișoara
Shaorma BigBelly Brașov
Kebap Sofra Turkish Restaurant Constanța
Crispy strips Picaso Sibiu
Paste La Cucina Ploiești
Aripioare de pui Ca Jou Galați
Plăcintă Craft Craiova
Share.

Comments are closed.