fbpx

Irinel Popescu este noul director de franciză al Metro România

0
METRO România anunță că începând cu data de 1 octombrie 2021, Directorul de Retail, Irinel Popescu va deveni noul Director de Franciză al METRO. Prin nou înființata funcție, Irinel Popescu consolidează Consiliul de Administrație al METRO România sub coordonarea directă a Directorului General, Adrian Ariciu. 

În noul său rol, Irinel Popescu va avea misiunea creșterii durabile a rețelei de franciză și a afacerilor clienților revânzători, susținând în același timp satisfacția clienților.

„Irinel Popescu are o bogată experiență în retail atât pe plan intern, cât și internațional. Este un om de bază al companiei noastre și ne bucurăm să vedem că reușește noi performanțe, alături de echipa noastră. De asemenea, Irinel este factorul decisiv datorită căruia rețeaua La Doi Pași a devenit cea mai mare comunitate de antreprenori români, cu peste 1600 de magazine la nivel național” a declarat Adrian Ariciu, Director General METRO România.

Irinel Popescu și-a început cariera în 2001 în METRO România – magazinul Craiova, iar în perioada 2006 – 2011 a continuat în METRO GROUP, ca Director Magazin la real,- Hypermarket România. Din 2011, Irinel Popescu a urmat o carieră internațională la Tesco Ungaria, unde a ocupat poziția de Director Regional, coordonând cu succes diverse formate de magazine: hyper, super și proximitate. Din 2016, când s-a alăturat din nou echipei METRO România, Irinel Popescu a avut o contribuție importantă la creșterea și succesul companiei, prin dezvoltarea conceptului de franciză La Doi Pași care depășește azi 1600 de magazine la nivel național. De la rolul inițial de Manager Vânzări Retail, până la promovarea sa în 2020 ca Director Retail, el a demonstrat cu adevărat pasiune pentru brandurile METRO și La Doi Pași, angajament față de colegii săi și determinare de a oferi excelență clienților noștri revânzători.

În noul său rol, Irinel va consolida conceptul de franciză în România, prin inovație, scalabilitate și clienți fericiți.

Echipa METRO îi mulțumește lui Irinel Popescu pentru realizările remarcabile în comunitatea de revânzători din România, pentru angajamentul său continuu față de colegi și de clienți și îi urează mult succes în noua sa misiune în Consiliul de Administrație al METRO România.

Share.

Comments are closed.