fbpx

Lansare The Vegetarian Butcher în România

0

Descoperă The Vegetarian Butcher

Deja cunoscut în multe țări din Europa, acum The Vegetarian Butcher ajunge și în România prin Unilever Food Solutions, gama de produse putând fi deja comandată pe UFS.COM

 

Povestea…

începe încă din 1962 în magazinul din Haga al lui Jaap Korteweg, fermier, măcelar și fondator al The Vegetarian Butcher. 

În urma unor evenimente nefericite de la vremea respectivă, acesta și-a propus să creeze o revoluție alimentară în ceea ce privește consumul de carne și astfel să schimbe lumea. El însuși fiind un pasionat al gustului oferit de carne, înțelegea că trebuie să găsească ceva inedit care să-i satisfacă această poftă și în același timp să nu mai fie nevoit să mănânce animale.

Trei ani de căutări și Jaap a reușit să își atingă scopul. Împreună cu alți bucătari de top, a inovat și a găsit înlocuitori pentru produsele sale, care îți oferă experiența cărnii, reușind în același timp să aducă și un plus de proteine. 

Cu ajutorul echipei de bucătari, bazându-se pe valori precum produse culinare de înaltă calitate, eliberarea animalelor din lanțul alimentar și reducerea amprentei de carbon, Jaap își dorește ca pasionații de carne să experimenteze produsele vegetariene și să realizeze că nu trebuie să renunțe la plăcerea gustului oferit de carne, dacă renunță la aceasta măcar pentru o perioadă scurtă.

 

Brandul The Vegetarian  Butcher a fost lansat oficial în 2020

The Vegetarian Butcher a fost lansat de Ziua Internațională a Animalelor, când oameni veniți de peste tot au putut încerca în macelaria lui Jaap la Haga noua “carne” atât de controversată.

Acesta a stârnit interesul rapid și în lumea culinară. Astfel în 2011 Chef Ferran Adrià din Barcelona a declarat după ce a degustat împreună cu o echipă de bucătari de top, “carnea” vegetală: „Aceasta este mai fragedă decât carnea de porc, mai suculentă decât puiul!”.

Printre premiile obținute se numără un premiu special creat de PETA (organizație pentru drepturile animalelor) în anul 2012, pentru The Vegetarian Butcher, care spune despre acesta din urmă, că este cea mai prietenoasă companie cu animalele, a anului, iar în 2020 “The Vegetarian Butcher” primește premiul “Transformer of the Year” oferit de către Dutch Marketing Awards.

Printre noile produse lansate în Romania, regăsim Raw NoBeef Burger (burger vegan din proteine vegetale), NoChicken Nuggets (produs vegan alternativ la nuggets de pui), NoHotDog (produs vegan alternativ la hotdog), NoMince (produs vegan alternativ la carne tocată), Little Willies (produs vegetarian alternativ la cârnăciori) și NoChicken Chunks (produs vegan alternativ la bucățile de pui).

 

De ce The Vegetarian Butcher?

• gamă largă de produse vegane;

• proteine din plante cu gustul și textura cărnii;

• produse congelate cu termen lung de valabilitate;

• vegan/ vegetarian;

• soia nemodificată genetic;

Află mai multe pe UFS.COM

Share.

Comments are closed.