fbpx

SUBWAY® mareste oferta de produse vegane și vegetariene la un sfert din totalul meniului, în concordanță cu apetitul tinerilor pentru un stil de viață sănătos

0
Restaurantele vegane și vegetariene prezente pe principalele platforme de livrare la domiciliu din România asigură între un sfert și o treime din întreaga ofertă de mâncare, mai ales că practic nu există niciun brand fără cel puțin un fel de mâncare vegetariană sau vegană.

Deși sunt puține statistici privind această tendință în stilul de viață al românilor, un număr din ce în ce mai mare de opțiuni alimentare sănătoase devin disponibile pentru consumatorii români. Un astfel de exemplu sunt noile produse din meniul Subway®.

Subway® și-a mărit acum oferta de produse vegane și vegetariene, opțiuni sănătoase, ajungând la 24,3% din totalul preparatelor din meniul său, în contextul în care diversele restricții din ultimul de an pe fondul Covid-19 au stimulat sedentarismul.

Subway® propune românilor care doresc să adopte o dietă fără carne, atât meniuri vegane, cât și meniuri vegetariene, inclusiv salate, sandwich-uri, wraps, gustări, cookies și altele, satisfăcând astfel orice preferință a consumatorilor.

Mai mult, pe măsură ce momentul ridicării restricțiilor se apropie, românii sunt dornici să-și petreacă timpul în afara casei lor și să facă tot felul de activități în aer liber, pentru a compensa lipsa de activitate de anul trecut și faptul că pandemia i-a ținut mai mult timp în case. Această înclinație pentru activități în aer liber readuce în prim plan un alt obicei consacrat – apetitul pentru gustări, covrigi și produse de patiserie, alternative rapide potrivite pentru momentele în care ești pe drum și ai nevoie de energie.

Subway® a anticipat această tendință și a pregătit o alternativă rapidă și sănătoasă pentru gustările găsite în buticurile din colțul străzii. Restaurantul introduce Sub Gustări sub sloganul Mănânci bine, plătești mai puțin,  o alternativă accesibilă, care poate fi completată prin adăgarea diferitelor ingrediente, cum ar fi legumele sau sosurile. 

Așa cum s-au obișnuit deja, atât în cazul varietății de Sub Gustări, cât și în cazul opțiunilor vegetariene și vegane clienții Subway® pot opta să-și personalizeze preparatele, alegând dintr-o gamă extinsă de 11 legume și preparate din legume. Pe lângă legumele proapete disponibile – salată verde, roșii, castraveți, ardei în trei culori și ceapă roșie – clienții pot opta și pentru legume conservate – ardei jalapeno murat, măsline negre, castraveți murați, boabe de porumb dulce, roșii cherry uscate – sau chiar preparate din legume precum guacamole.

Consumatorii tineri sunt clienții principali ai Subway® pentru meniurile vegetariene și vegane și pentru varietatea Sub Gustări, dat fiind că alegerile alimentare sănătoase sunt din ce în ce mai populare în rândul generației tinere.

Share.

Comments are closed.