fbpx

Black Friday la Alira pe 27 noiembrie

0
La finalul acestei luni pe alira.ro va avea loc prima ediție de Black Friday care va fi sub forma unui Flash Sale. Așadar pe 27 noiembrie, între orele 10:00 și 14:00 ne așteptăm iubitorii de vin elegant și cu taninuri fine pentru o ofertă specială, exclusiv pe site-ul Alira.  

Ne-am gândit să fim alături de clienții noștri și să le venim în ajutor cu pregătirea cadourilor de iarnă. Tocmai din acest motiv desfășurăm campania de Black Friday, tradițional în ultima vineri din luna noiembrie. Orice comandă care va sosi în intervalul celor 4 ore de la 10:00 la 14:00 o vom dubla. Acum, pentru prima dată, oferim acces la un preț cu totul special chiar și la gamele Premium. Din oferta de Black Friday fac parte toate gamele din portofoliul nostru, aflate pe site, inclusiv produsul nostru unic Alira Champagne J.De Telmont. 

Iubitorii de vin Alira pot accesa și calitatea de membru Alira Excluive Club pentru a nu rata beneficiile aduse, care, de aceasta dată, se cumulează cu cele din oferta de Black Friday. Astfel, pot beneficia suplimentar de 20% discount de bun venit alături de o sticlă specială de Alira și 2 pahare personalizate cu logo-ul Alira cadou.

Ne vedem de Black Friday la Flash Sale Alira pe alira.ro, pe 27 noiembrie de la 10:00 la 14:00. Doar în acest interval orar orice comandă se dublează gratis!

Cum poți deveni membru Alira Exclusive Club? Foarte simplu! Doar accesezi Alira Exclusive Club , pui în coș produsele tale preferate până la suma de 800 lei și primești pe loc cadoul de bun venit și discountul pentru întreaga comandă de 20%.

*produsele din secțiunea Lichidări se stoc nu sunt incluse în Flash Sale

Share.

Comments are closed.