fbpx

ACO lansează în România gama de separatoare de grăsimi inovative și compacte ACO Grease Capture

0

Separatoarele de grăsimi revoluționare ACO Grease Capture schimbă paradigma gestionării uleiurilor și grăsimilor rezultate în activitatea curentă a unei bucătării comerciale, de la modul pasiv și costisitor al separăii grăsimilor, la un mod activ, eficient și sustenabil. Sunteti proprietar sau administrator de restaurant? Gestionarea separatorului de grăsimi existent vă solicită un efort considerabil, vă blochează periodic activitatea și vă aduce costuri ridicate de mentenanță? Este timpul să eliminați această problemă, separatoarele de grăsimi ACO Grease Capture necesită pentru curățare doar 5 minute zilnic! O afacere sănătoasă începe cu o bucătărie sănătoasă.

ACO este lider recunoscut în evacuarea apelor meteorice. Un domeniu de expertiză mai puțin cunoscut, dar care oferă soluții real eficiente, este domeniul soluțiilor igienice pentru colectarea apelor uzate în industria alimentară. Rigole, guri de scurgere, capace de acces, sistemul de conducte din inox și, nu în ultimul rând, separatoare de grăsimi, la care ne vom referi în continuare, sunt considerate de mulți proprietari de restaurante „călcâiul lui Ahile” al bucătăriei.

Soluțiile oferite de ACO în domeniul separatoarelor de grăsimi sunt grupate în două categorii, separatoare de grăsimi cu montaj îngropat, ideal pentru a fi prevăzute încă din etapa de proiectare a investiției și separatoare de grăsimi autoportante, gata configurate pentru o instalare rapidă, în bucătării comerciale existente. Pentru bucătăriile în funcțiune, ce se confruntă deja cu problemele amintite, soluția salvatoare vine de la ACO.

 

 

Separatoarele de grăsimi ACO Grease Capture, cu design patentat, noutate absolută pe piața din Romania,  prezintă o serie de modele diferențiate pe mai multe niveluri de debit a apei uzate și a numărului de echipamente ce se pot grupa. Dimensiunile unui astfel de separator sunt reduse, pot fi instalate cu ușurință în spațiul de sub lavoar (în vecinătatea imediată a sursei de apă contaminată, scăzând riscul deversării apelor uzate direct în rețeaua de canalizare, implicit reducând posibilitatea colmatării acesteia cu grăsimi), nu necesită construcții ajutătoare, fiind autoportante, au racordurile rotative, conectându-se cu ușurință la rețeaua existentă. Cele mai importante avantaje sunt însă în exploatare. Sistemul unic de construcție cu două camere, inovativ, asigură prin construcție coalescența picăturilor de ulei și grăsime (forțarea acestora să se combine în picături mai mari, la trecerea printr-o fantă cu design unic). Îmaginați-vă că singurul contract pe care trebuie să îl asigurați este de colectare a deșeurilor și grăsimilor. Trebuie doar să alocați 5 minute zilnic (sau de câte ori este nevoie, în funcție de fluxul clienților) pentru a deversa cele două recipiente, tava de colectare a rezidurilor solide și recipientul cu ulei și grăsime lichide (păstrate lichide datorită unei suprafețe încălzite permanent). Părțile interioare nu sunt mobile, nimic nu se poate bloca, procesul de golire a separatorului de grăsimi ACO Grease Capture este extrem de facil. Dacă gândiți bucătăria dumneavoastră în termenul “premium”, pentru ca efortul echipei să fie mai eficient și calitativ, atunci, alături de echipamente, ustensile de lucru și alte accesorii relevante, trebuie să treceți pe listă și separatorul de grăsimi. Uitați de coșmarul curățării unui separator de grăsimi obișnuit!

 

Rigole cu design igienic

Complementar, tot în domeniul bucătăriilor comerciale sănătoase, ACO aduce soluții tehnice optime pentru sifoane de pardoseală profesionale. Sistemul de colectare igienică ACO îndeplinește cu strictețe cerințele sanitare pentru prevenirea contaminării cu bacterii. Gurile de scurgere, rigolele și capacele de acces ACO din inox, sunt concepute pentru a oferi condiții igienice înalte, conform standardelor din domeniu. Soluțiile propuse sunt robuste, tratează cu eficiență îmbinarea pardoselii cu elementele ACO, oferind stabilitate în timp, sunt concepute modular, pentru o adaptare optimă spațiilor și traseelor de diverse dimensiuni și forme, cu diverse capacități de preluare a debitului de apă.

ACO, leader mondial în gestionarea evacuării apelor

Această gamă de produse nu ar fi fost posibilă dacă ACO nu ar fi lărgit aria de expertiză în care deja este recunoscut ca lider mondial, evacuarea apelor meteorice. Toate produsele ACO sunt concepute și realizate ținând cont de dinamismul provocărilor contemporane – schimbările climatice, creșterea standardului sanitar în diverse domenii, și mai ales, în industria alimentară, asigurarea unor elemente constructive etanșe la apă. ACO este o companie de familie, fondată în anul 1946, având sediul in Rendsburg / Budelsdorf. ACO a fost prima companie industrială în regiunea Scleswig-Holstein. Puterea inovativă a Grupului ACO rezultă din dezvoltarea intensivă și din cercetarea continuă privind competența în procesarea betonului polimeric, a plasticului, fontei, oțelului inoxidabil sau a betonului armat. Practic, Grupul ACO exploatează inovativ caracteristicile materialelor pe care le cunoaște la perfecțiune. Expertiza ACO se regăsește în soluțiile oferite domeniului industrial sau comercial, privind evacuarea și managementul grăsimilor și apelor uzate. Performanța ACO se regăsește în soluțiile cu cost eficient, atît tehnice cât și operaționale. În cifre, ACO înseamnă 5000 de angajați, 900 de milioane euro vânzări în 2019, 30 de facilități de producție pe întreg mapamondul. Impresionant, ca și soluțiile ACO.

 

 

 

 

 

 

Promoție de lansare ACO Grease Capture 

În perioada 1 octombrie – 12 noiembrie 2020 lansăm o promoție, pentru a facilita întâlnirea și evaluarea performanței produselor ACO Grease Capture. Puteți câștiga Marele Premiu, un separator de grăsimi ACO Grease Capture AGC220. Detalii pe pagina de Facebook, https://facebook.com/aco.romania/ sau scanând codul QR. Cât timp ați citit acest articol, separatorul dvs. de grăsimi ACO Grease Capture va fi fost curățat, fără oprirea bucătăriei, fără miros, gata de a continua activitatea.

 

 

 

 

 

Contact profesional în industria alimentară

Pentru mai multe informații privind sistemele ACO sau consultanță pentru proiectarea sau operarea colectării apelor uzate în industria alimentară, contactați expertul ACO dedicat acestui sector: dl. Cristian Neacșu, Business Development Manager F+K, mobil: +40740300772, e-mail: CRISTIAN.NEACSU@ACO.RO. 

www.aco.ro

 

 

Share.

Comments are closed.