fbpx

Parmafood preia distribuția produselor fără gluten ale brandului italian Pagotto

0

Începând din 01 Iunie 2020, PARMAFOOD GROUP DISTRIBUTION (www.parmafood.ro) preia distribuția la nivel național a produselor fără gluten, marca PAGOTTO. Parmafood are în portofoliu branduri internaționale –  peste 3.000 de produse, 120 de branduri de calitate – precum Mutti Pomodoro, La Molisana, Tabasco, Kimbo, Pietro Coricelli sau Calvo.

S.C. Parmafood Group Distribution S.R.L. este o companie cu capital românesc înființată în 1992 în București. Este unul dintre principalii jucători de pe piața din România de distribuție a alimentelor și băuturilor. Actualmente, Parmafood acoperă toate segmentele de distribuție la nivel național: K.A., Horeca, Retail Tradițional.

Misiunea Pagotto este să ducă tradiția familiei mai departe, în ritmul timpurilor pe care le traversăm. Facem parte dintr-o lume într-o continuă schimbare, așadar modul în care luăm masa s-a transformat. Cu intoleranțe alimentare tot mai des întâlnite, un lucru trebuie să rămână neschimbat: gustul bun, oferit de alimentele sigure și sănătoase.

Brandul PAGOTTO a investit la Arad 1 milion de euro pentru instalarea unei linii de producție FĂRĂ GLUTEN. Blaturile de tort FĂRĂ GLUTEN, prăjiturile cu diferite gusturi, focaccia, mixurile pentru pâine si pizza, mixurile pentru gogoși, clătite și multe alte produse sunt dedicate persoanelor care suferă de boala celiacă, intolerante la gluten.

În prezent, Parmafood face politică de import și distribuție pentru renumiți producători internaționali, reușind ca în cei aproape 25 de ani de experiență să promoveze cu succes produsele acestora pe piața din România.

Activitatea companiei de distribuție încearcă să mențină un echilibru între vânzările către comerțul cu amănuntul modern și HoReCa, printr-un mix de sortimente care aduc beneficii atât clienților cât și produselor.

Share.

Comments are closed.