fbpx

Retete ce pot fi adaptate de catre locatii pentru delivery

0

Frigărui barbeque din carne de vitel

Oferă-le clienților tăi o alternativă gustoasă pentru carnea de vită.

Ingrediente pentru 10 porții:

Pentru frigărui:

Muschi de vițel – 1.6 kg

Hellmann’s Sos Barbeque – 300 ml

Knorr Frunze de Cimbrișor din Polonia – 10 g

Piper – 10 g

Ulei de floarea soarelui – 100 ml

Pentru servire:

Knorr Sos Salsa – 400 ml

Ceapă verde – 50 g

 

Mod de preparare:

Pentru frigărui:

– Taie mușchiul de vițel în bucăți potrivite pentru a fi dispuse pe bățul de frigăruie.

– Marinează cu Hellmann’s Sos Barbecue, piper, cimbrișor și ulei, apoi lasă în frigider pentru aproximativ 2 ore.

– Gătește frigăruile după preferință (grătar, cuptor).

Pentru servire:

– Aranjează carnea gătită pe o farfurie de servire, presară ceapa verde tocată.

– Servește alături de Knorr Sos Salsa.

Tacos cu file de peste si salata Coleslaw

Ingrediente pentru 10 porții:

Pentru fileul de pește:

File de pește – 1.5 kg

Ulei de floarea soarelui – 150 ml 

Pesmet – 150 g

Sare

Piper

Făină – 100 g

Ouă – 2 buc

Pentru salata coleslaw:

Varză albă – 900 g 

Varză roșie – 900 g

Ceapă roșie 

Ceapă verde – 75 g

Țelină apio – 100 g 

Pentru sos:

Knorr Sos Salsa – 400 ml

Ceapă roșie – 270 g 

Roșii – 300 g

Coriandru proaspăt – 40 g

Rama Cremefine 15% multiple aplicații – 150 ml

Lămâie – 4 buc

Sare 

Piper

Pentru servire:

Foi de tacos (tortilla) – 20 buc

Avocado – 4 buc

Ceapă verde

 

Mod de preparare:

Pentru fileul de pește:

– Porționează fileurile de pește și ai grijă să nu depășească dimensiunea foilor de tacos, condimentează cu sare, piper și dă-le prin făină, ou bătut și pesmet, apoi prăjește-le în ulei.

Pentru salata coleslaw:

– Taie varza albă, varza roșie ,ceapa roșie și țelina apio julienne. Toacă ceapa verde.

– Amestecă varza albă, varza roșie, telina Apio, ceapa roșie și ceapa verde.

Pentru sos:

– Amestecă Knorr Sos Salsa cu ceapa roșie, roșii tăiate cuburi și coriandru.

– Amestecă iaurtul, Rama Cremefine pentru gătit 15%, sucul de lămâie, sare și piper, omogenizând bine.

Pentru servire:

– Montează tacos, turnând puțin sos salsa, apoi adăugând fileurile de pește.

– Deasupra toarnă puțin sos salsa, salată Coleslaw, cremă de iaurt, apoi finisează cu cuburi de avocado și ceapă verde.

Pentru mai multe rețete și inspirație intră pe ufs.com!

 

Share.

Comments are closed.