fbpx

CHEFS STORIES continuă și în 2020

0

CHEFS STORIES îți aduce poveștile bucătarilor profesioniști din România, din experiența lor, spuse chiar de ei! Și in 2020, prin newsletterul Unilever Food Solutions primești episoade noi.

2019 a adus exclusiv în Newsletter-ul Unilever Food Solutions sezonul 1 din CHEFS STORIES România. Am intrat în bucătăriile a 5 Chefi și le-am aflat secretele, inspirându-ne din zeci de ani de carieră. 

Pe final de 2019 comunitatea #ChefsForChefs a propus bucătarul episodului 6: Chef Nicu Guștere. În 2020 Chefs Stories România se întoarce cu povestea lui.

Vrei să afli sfaturile lui Chef Nicu Guștere pentru comunitatea #ChefsForChefs? Urmărește povestea lui în episodul 6 și află din secretele meseriei. Nu rata episodul 6! Abonează-te acum, AICI!

Cum a fost la filmarile sezonului 1?

Am râs. Am devenit nostalgici. Am vorbit despre ingredientele care aduc succesul în bucătărie dar și despre greșelile din care au învățat.

Am aflat că domeniul culinar ține de iubirea de a găti, de munca de zi cu zi, de o echipă cu care să lucrezi bine, de calitățile de manager, de dorința de a învăța iar și iar de la Chef Daniel Cherergi, Chef Marian Zăncianu, Chef Ștefan Popescu, Maestru in Arta Culinara Sorina Dunac, Corporate Chef Ciprian Nicolescu și Chef Nicu Gustere.

Intră și tu în comunitatea digitală #ChefsForChefs și urmărește toate episoadele CHEFS STORIES. Descoperă poveștile celor 6 chefi, AICI!

Share.

Comments are closed.