fbpx

Alira continuă dezvoltarea și investițiile

0

Alira s-a născut din atracția terroirului și potențialul unic al solului scăldat de soarele dobrogean de la malurile Dunării Vechi. Uneori natura oferă tot ceea ce este mai bun, dar pentru a obține rezultate pe măsura, doar priceperea și măiestria pot oferi un vin legendar. Prin îmbinarea tehnologiei moderne cu metodele tradiționale franțuzești, Alira a reușit, printr-o cramă boutique și o  podgorie din Aliman să creeze un vin rafinat ce deja a trecut granițele tării. Pe podgoriile Alira se cresc soiuri de struguri ce oferă vinului forța, complexitatea și eleganța unui vin desăvârșit. 

 Dar acesta a fost doar începutul! Alira continuă proiectele de dezvoltare, chiar și în această perioadă, nu tocmai prosperă. Ne-am concentrat atenția către soluții care pot duce mai departe notorietatea produselor și povestea Alira și continuăm proiectul de construcție a unei noi crame început anul trecut, în paralel cu lărgirea portofoliului de produse și reorientarea către piața online. Pentru că nu ne-am mai putut întâlni cu clienții noștri în restaurante la degustări și evenimente, ne-am propus să le fim în continuare alături și i-am îndrumat să stea acasă pentru că că #vinlatine. Și așa am și făcut, atât prin intermediul magazinului online de pe alira.ro, cât și prin intermediul partenerilor noștri care au înțeles repede că este momentul să se reorienteze. 

 

Prin arome rafinate și complexe, Alira reușește să ofere o selecție de soiuri variate de la soiuri tipic românești cum este Feteasca Neagră, până la Merlot sau Cabernet Sauvignon. Avem un portofoliu în continuă dezvoltare din dorința de a veni mai aproape de iubitorii și consumatorii de vin.

Astfel, la finalul lunii trecute am anunțat lansarea primului spumant Alira: Flamma Charme. Un vin spumant sec realizat prin metoda Charmat prin cupaj de Frâncușă și Fetească Albă, bine echilibrat cu un perlaj fin și susținut.

Vom continua seria de lansări, în prima jumătate a acestui an, cu un alt vin la care lucrăm chiar în aceste momente, cu un concept nou și surprinzător. Un omagiu adus celor trei soiuri plantate în podgoria noastră: Fetească Neagră, Merlot și Cabernet Sauvignon pentru iubitorii de senzații fresh și arome pline. 

Până ne vom putea revedea la degustări, ne invităm clienții să viziteze alira.ro și să consulte ofertele speciale pe care le avem pentru ei. 

Share.

Comments are closed.