fbpx

De la un an la altul, Ramada Plaza Bucharest rămâne în topul preferințelor oaspeților români și străini

0

Hotelul Ramada Plaza Bucharest a încheiat anul 2019 cu un bilanț îmbucurător, ce demonstrează că oaspeții români și străini au fost încântați de sejurul petrecut în această oază de confort și relaxare situată în partea de nord a Bucureștiului. 

În cei 11 ani de la deschidere, Ramada Plaza Bucharest a devenit un reper în industria hotelurilor de 4 stele, printr-un efort continuu al echipei formate din aproximativ 400 de profesioniști de a menține un standard ridicat al calității tuturor serviciilor oferite și de a răspunde prompt cerințelor clienților. 

Ramada Plaza Bucharest face parte din complexul Ramada Bucharest Convention Center, ce însumează 567 de camere, 4 restaurante, 3 baruri, un business lounge, 20 de săli de evenimente, peste 500 locuri de parcare, 6 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal, un salon de frumusețe și un Gift Shop. Având o atmosferă specifică unui mic oras, dotat cu toate facilitățile, complexul  Ramada Bucharest Convention Center a devenit orașul din nordul orașului. 

Restaurantul cu specific tradițional românesc a fost relansat în octombrie 2019 sub numele de “Nostalgia La Parc”, sub simbolul fuziunii dintre trecut și prezent, atât din punct de vedere al designului și ambianței, cât și al preparatelor. Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri în interior, 50 de locuri pe terasă și 50 de locuri în grădină și a înregistrat o creștere de peste 20% a numărului de clienți, după relansare.

Centrul de conferințe dispune de 20 de săli de evenimente (cea mai mare sală are o capacitate maximă de 400 de persoane)dotate cu cele mai moderne echipamente audiovizuale și cu facilități special create pentru conferințe, training-uri, seminarii, evenimente corporate și întâlniri de afaceri. De asemenea, Hotelul întrunește condiţiile ideale pentru organizarea de evenimente festive, având 5 saloane moderne și elegante ce pot primi până la 260 de invitați și o grădină ce găzduiește o frumoasă terasă care se poate transforma într-un cadru perfect pentru a imortaliza momentele unice ale evenimentului.  

Vitality Wellnes Club a cunoscut un imens succes în anul 2019 și numără în prezent peste 1000 de membri. Clubul dispune de un teren de tenis, piscină interioară și exterioară, săli de fitness și aerobic, saună umedă și uscată, frigidarium, salon de înfrumusețare, tratamente corporale, masaj, jacuzzi și un bar. 

Cel mai nou proiect este “Discovering Red”,prin care oaspetii Ramada Plaza by Wyndham București pot călca pe urmele lui Dracula într-un tur ghidat prin inima Bucureștiului, pe lângă degustarea de mâncăruri tradiționale. Inspirată de culoarea roșie a semnăturii brandului Ramada by Wyndham și având ca tematică muzica, arta, mâncărurile și cultura de la nivel local, “Discovering Red“ le oferă oaspeților o perspectivă reală a câtorva dintre destinațiile incredibile în care pot fi găsite hotelurile Ramada. Începând din luna martie 2020 va fi lansat proiectul și în București. Un ghid turistic privat va sta la dispoziția oaspeților pentru a-i delecta cu poveștile celor mai notorii rezidenți ai orasului. După plimbarea prin oraș, oaspeții se vor întoarce la hotel pentru a experimenta un meniu cu mâncăruri și băuturi tradiționale. 

În anul 2020 vor continua lucrările de renovare ale hotelului Ramada Parc începute în 2019, urmând să fie renovare 7 din cele 13 etaje, suma estimată pentru această investiție fiind de până la 500 000 de euro. 

Ramada by Wyndham face parte din grupul Wyndham Hotels & Resorts, cea mai mare companie hotelieră din lume, cu mai mult de 9,200 de hoteluri în peste 80 de țări.

Share.

Comments are closed.