fbpx

SHERATON BUCHAREST HOTEL în 2020, de la servicii impecabile la implicarea în proiecte sociale

0

Prima lună a noului an înseamnă întotdeauna realizarea unui bilanț al anului anterior și creionarea proiectelor de viitor. Pentru echipa noastră a fost un prilej de bucurie să putem trece în revistă întâmplările anului 2019, în timpul căruia am inițiat proiecte noi pentru a crește confortul oaspeților noștri, am câștigat două premii prestigioase și ne-am continuat implicarea în cauze sociale. 

Una dintre reușitele cele mai relevante ale anului trecut este câștigarea a două premii în cadrul TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, care a avut loc în data de 16 mai 2019. Chef Ashlie Dias este câștigătorul premiului “Chef of the year for hotel industry”, iar hotelul Sheraton Bucharest a câștigat locul întâi la categoria “CSR excellence award in tourism and hospitality industry” pentru organizarea Galei UNICEF România, eveniment la care au participat numeroase personalități din toate domeniile. 

Suntem mândri că în luna martie am reușit să lansăm în premieră pe piața din România sistemul de ultimă generatie Mobile Key, o cheie virtuală ce ajută oaspetele să deschidă ușa camerei cu ajutorul telefonului. Mobile Key este disponibil clienților prin aplicația Marriott Bonvoy App. Prin intermediul aplicației, oaspeților li se atribuie o cameră disponibilă sau pot opta pentru o anumită cameră, în funcție de preferințe și disponibilitate. Pentru o interacțiune mai ușoară între clientul hotelului și recepție, aplicația Marriott Bonvoy App oferă și opțiunea de check-out, urmată de primirea facturii pe adresa de e-mail. Pentru o experiență completă, oaspeții pot folosi Mobile Key și pentru accesul în alte zone din hotel, precum lifturi, sala de fitness, piscină, Sheraton Club. 

Interesul echipei noastre pentru confortul celor care ne trec pragul a avut ca rezultat în anul 2019 o creștere a gradului de ocupare a hotelului cu 15% față de anul 2018, iar pentru anul acesta ne-am propus tot o creștere de 15%, atât pentru gradul de ocupare, cât și pentru rata medie zilnică pe cameră (ADR). 

Sezonul de toamnă al celebrului Brunch Deluxe, cea mai complexă experiență de brunch din București, a cunoscut un imens succes, restaurantele Benihana și Avalon din cadrul Hotelului Sheraton Bucharest oferind în fiecare duminică adevărate spectacole culinare. Chef Ashlie Dias, alături de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influențe din bucătăria internațională, bucătăria asiatică și, ca un element nou, a integrat în colecția de rețete și preparate specifice bucătăriei românești. Din meniu nu lipsesc nici delicioasele prăjituri de la Centro Cakes. Pe lângă răsfățul culinar, oaspeții care aleg experiența Brunch Deluxe beneficiază de acces gratuit la Skyview Pool & Spa. 

Reușita noului Brunch Deluxe, dar și preparatele delicioase oferite zilnic oaspeților noștri au contribuit anul trecut la succesul restaurantului Benihana, care a cunoscut o creștere semnificativă a numărului de clienți, în timp ce patiseria Centro Cakes a avut creșteri spectaculoase datorate mai ales ofertelor speciale de Paște și Crăciun, când au fost invitați patiseri dedicați pentru a pregăti produse tradiționale.

În anul 2019 echipa noastră a marcat al patrulea an de colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină București, prin organizarea unor noi ediții din campania “Donăm Sânge Împreună”. Ne-am bucurat să aflăm că la finalul celor patru ediții peste 150 de persoane au răspuns inițiativei noastre, iar cantitatea de sânge donată s-a dublat față de anii anteriori. 

Probabil unul dintre cele mai importante proiecte de CSR a fost sprijinirea asociației SOS Satele Copiilor Romania și lansarea proiectului caritabil #ChasingSunsets 2020, ce a constat în fotografierea apusurilor de la geamurile camerelor de hotel în fiecare lună a anului 2019, urmând ca acestea să fie strânse într-un calendar de birou valabil pentru anul 2020, care poate fi achiziționat de la recepția hotelului, dar și pe bază de comandă pe e-mail. Banii strânși din vânzare sunt donați asociației SOS Satele Copiilor România.

După finalizarea cu succes a tuturor proiectelor, am încheiat anul 2019 printr-o petrecere fastuoasă la care au participat 500 de oaspeți care au dorit sa întampine noul an alături de noi. 

Proiectele noastre pentru primele luni ale anului 2020 sunt ambițioase și sperăm că vor aduce și mai aproape de noi comunitatea din care facem parte. Astfel, vom continua acțiunile de CSR prin sprijinirea organizațiilor UNICEF și SOS Satele Copiilor și vom continua campaniile de donare de sânge, ce au fost deja programate pe 10 februarie, 19 iunie și 5 octombrie. Am pregătit o ofertă atrăgătoare pentru Valentine’s Day, oferte pentru noile ediții ale Sheraton Brunch Deluxe, oferte Benihana pentru zile de naștere si alte ocazii speciale, oferte pentru  zilele de 1 și 8 martie.  

Echipa Sheraton Bucharest Hotel își așteaptă oaspeții în 2020 cu aceeași bucurie ca întotdeauna!

Share.

Comments are closed.