fbpx

KFC inaugurează restaurantul cu numărul 82 în Baneasa Shopping City din București

0

La finalul acestui an, Sphera Franchise Group anunță deschiderea celei de-a 82-a locații KFC – un restaurant de tip food court, inaugurat în București, în cadrul Băneasa Shopping City.

Restaurantul KFC Feeria deschis astăzi, 19 decembrie, este amplasat în incinta centrului comercial Carrefour Băneasa, situat pe Șoseaua București-Ploiești nr. 42D și pune la dispoziția clienților săi un spațiu de peste 150mp.

Astfel sunt oferite noi oportunități de angajare în comunitatea sectorului 1 din București, pentru poziții precum Lucrători Bucătărie, Casieri, Bucătari, Asistenți Manager. Condițiile de angajare pentru toate posturile din noile restaurante nu presupun o experiență anterioară de lucru, ci doar o atitudine pozitivă, motivație și dorința de dezvoltare în domeniu. Programul de lucru este flexibil, tocmai pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea nevoilor angajaților, care pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau unul de weekend. La începutul colaborării, aceștia sunt instruiţi și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat. De asemenea, compania oferă numeroase oportunități de specializare și dezvoltare profesională celor care își doresc să construiască o carieră în domeniu.

Noua unitate KFC este prima din România în care a fost implementat, spre testare, sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare.

„Pentru noi, finalul de an este unul frumos. Inaugurarea locației cu numărul 82 reprezintă pentru noi o bucurie și totodată o validare a faptului că strategia pe care am mizat cu încredere, încă de la începutul lui 2019, a fost una de succes. Îi așteptăm cu drag pe toți fanii KFC din zona Băneasa, dar nu numai, să ne viziteze și să se bucure de faimoasele produse ale Colonelului Sanders”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Share.

Comments are closed.