fbpx

Parmafood Group Distribution aduce si in Romania noul produs TABASCO® Sriracha Sos

0

Incepand din 01 Noiembrie 2019, Parmafood Group Distribution aduce si in Romania noul produs TABASCO® Sriracha Sos.

Tabasco_Sriracha

McIlhenny, producatorul celui mai cunoscut sos la nivel international,  TABASCO® Sos , a lansat anul acesta unul dintre cele mai populare combinatii : TABASCO® & SRIRACHA.

In Insula Avery, Louisiana, locul de nastere a sosul TABASCO®, o echipa de experti, condusa de membrii familiei McIlhenny, au experimentat cele mai interesante combinatii de ardei cu ingrediente naturale pentru a crea cel mai bun sos care, in mod natural sa dea savoare mancarurilor de zi cu zi.

Indiferent daca este un sos inspirat dintr-o reteta clasica sau este o inovatie, doar produsele care indeplinesc standardele de inalta calitate sunt lansate din Avery, Louisiana catre intreaga lume.

TABASCO® Sriracha este un sos clasic thailandez in amestec cu clasicul sos TABASCO® insa, intr-un echilibru perfect de aroma, gust si miros!

TABASCO® Sriracha isi obtine aroma si iuteala de la ardeii Red Jalapeño in amestec cu sosul de ardei invechit in baricuri la care sunt adaugate condimentele tipice Thai, specifice sosului Thailandez Sriracha.

Rezultatul este un sos gros, dulce si usor picant, cu aroma exotica care, spre deosebire de alte sosuri populare sriracha, nu contine conservanti.

Se recomanda in asociere cu orice mancare asiatica insa este excelent pentru burgeri, cartofi prajiti, carne de orice tip, mancaruri pe baza de orez, dipping pe baza de maioneza.

Stiai ca :

  • Sriracha este un tip de sos originar din Thailanda.
  • Reteta traditionala de Sriracha contine ardei chili, otet, usturoi, zahar si sare.
  • Sriracha a devenit unul dintre cele mai populare sosuri in ultimii 3 ani
  • In Thailanda Sriracha se foloseste si in supe, noodles, gemuri sau bomboane.
  • Ardeii din Sosul TABASCO® Sriracha sunt tocati cu mana.
  • TABASCO® Sriracha  Sos este foarte putin iute, cu un scor de iuteala intre 1.000-3.000 de unitati pe scara Scoville.

MCILHENNY COMPANY

Produsele brandului TABASCO® apartin Companiei McIlhenny, fondata in 1868 in Statele Unite ale Americii, statul Louisiana, pe domeniul din Avery Island. Pana in prezent, compania a fost detinuta de familia McIlhenny si a functionat pe acelasi loc inca de la inceput.

Share.

Comments are closed.