fbpx

Anca Mădălina Cristea a fost numită director general al Hilton Garden Inn Bucharest Airport

0

 

image005Anca Mădălina Cristea a fost numită director general al Hilton Garden Inn Bucharest Airport, primul hotel care va fi deschis în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă. Hilton Garden Inn Bucharest Airport este, în prezent, în construcție, hotelul urmând să fie inaugurat în vara acestui an.

Anca CristeaAnca Mădălina Cristea are o experiență de peste 13 ani în industria ospitalității. A fost director general al MGallery by Sofitel Tarčin Forest Resort & Spa din Sarajevo (Bosnia și Herțegovina), iar anterior a condus hotelul K+K Elisabeta din București.

Suntem în etapa formării echipei, o etapă esențială pentru succesul nostru. Pasiunea, motivația, dorința de inovare și  entuziasmul sunt  atuurile unei echipe de succes. Ne propunem să le oferim oaspeților noștri experiențe memorabile, într-o atmosferă caldă și primitoare”, a declarat Anca Mădălina Cristea.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport este amplasat la doar 150 de metri de Aeroportul Internațional Henri Coandă și la 18 km de centrul Capitalei. Hotelul dispune de 218 camere, 5 săli de conferință, un restaurant cu terasă, un magazin deschis non-stop și o sală de fitness. Hilton Garden Inn Bucharest Airport face parte din Hilton Honors, un program ce răsplătește fidelitatea oaspeților care fac rezervări prin platformele Hilton cu beneficii imediate și tarife minime garantate.

“Experiența Ancăi în industria ospitalității este esențială pentru succesul Hilton Garden Inn Bucharest Airport. Sunt convins că, sub coordonarea ei, echipa Hilton Garden Inn Bucharest Airport va poziționa acest hotel drept un reper în privința calității serviciilor”, a declarat Augustinas Barauskas, CEO al Apex Alliance Hotel Management.

Hilton Garden Inn 1

Hilton Garden Inn Bucharest Airport este al doilea hotel din această divizie de 4 stele a brand-ului Hilton care va fi deschis în București. Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management a deschis primul Hilton Garden Inn din România în Centrul Vechi al Capitalei, în decembrie 2017. În 2019, Apex Alliance Hotel Management va deschide, de asemenea, și primul Courtyard by Marriott din România, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din București. În 2020, compania va adăuga în portofoliu alte două unități hoteliere, Moxy by Marriott și Autograph by Marriott, care vor fi deschise în centrul Capitalei.

 

Despre Hilton Garden Inn

Prestigiosul brand Hilton Garden Inn le oferă oaspeților de business sau leisure cazare la standarde superioare, cu preț accesibil, și facilități speciale pentru o experiență care este ”Pur și Simplu la un Alt Nivel”. Promisiunea Hilton Garden Inn exprimă scopul brand-ului de a transforma fiecare ședere a oaspeților într-o experiență mai bună și mai plăcută. Garantat. Angajații Hilton Garden Inn din peste 800 de proprietăți, din 41 de țări, se asigură că oaspeții vor avea o experiență memorabilă încă de sosire. Pentru mai multe informații despre Hilton Garden Inn, vizitați www.hgi.com sau newsroom.hilton.com/hgi sau conectați-vă prin Twitter, YouTube, și Instagram.

 

Share.

Comments are closed.