fbpx

Gabriela Bereș va prelua dezvoltarea și coordonarea business-ului Puratos în Europa de Est

0
sigla PuratosGrupul belgian Puratos, unul dintre principalii producători de ingrediente pentru industria de brutărie, patiserie şi ciocolaterie, a desemnat-o pe Gabriela Bereș pentru a continua dezvoltarea operațiunilor companiei pe 15 piețe, din rolul de Director Regional Puratos pentru Europa de Est.

Din martie 2018, Gabriela Bereş, 42 de ani, va conduce activitățile subsidiarelor Puratos din Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Croația, Slovenia şi Bosnia-Herțegovina și operațiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan şi Uzbekistan, unde compania este reprezentată prin reţele de distribuitori locali.

Managerul își menține rolul de coordonare a operațiunilor din România, pe care l-a deținut în ultimii cinci ani.

În perioada în care a condus sucursala locală, cifra de afaceri şi profitul producătorului au crescut într-un ritm susţinut. Compania a investit în deschiderea unui nou centru de inovație la Cluj Napoca (2016), a modernizat şi extins centrul din București (2018), a modernizat rețeaua de distribuție și unitatea de producție. De asemenea a investit în perfecționarea echipelor de cercetare & dezvoltare și a consultanţilor tehnici pentru a putea oferi atât produse cât și servicii performante partenerilor Puratos.

Anterior acestei perioade, Gabriela Bereş a ocupat succesiv pozițiile de director operațional şi de director de resurse umane în cadrul sucursalei Puratos România.

 

Gabriela Beres„În 13 ani de activitate în echipa Puratos, am învățat că inovația, spiritul antreprenorial şi precuparea reală pentru nevoile clienților te fac mai agil într-o piață atât dinamică și provocatoare precum cea a ingredientelor pentru industria alimentară”, a declarat Gabriela Bereș, Director Regional Puratos pentru Europa de Est. “Pornesc pe acest drum cu gândul de a construi pe experiența și succesul local, păstrându-mă deschisă la influența și oportunitățile de dezvoltare pe care această regiune ni le oferă. Cred că pasiunea de a inova și de a ne îmbunătăți permanent performanţa sunt ceea ce ne diferențiază și ne ajută să le oferim partenerilor noștri servicii și produse performante, crescând organic alături de ei”, a adăugat Gabriela Bereș.

 

”Prin numirea Gabrielei Bereş ca director regional, Puratos promovează oameni talentați din interiorul companiei. De asemenea, vizăm să creştem prezenţa Puratos pe aceste pieţe şi să folosim oportunităţile de creştere care pot veni din îmbunătăţirea colaborării între echipe și schimbul de bune practici. Subsidara din România a avut performanţe foarte bune în ultimii ani pentru că alături de echipa sa au luat decizii de business curajoase, care au pus întotdeauna clientul şi consumatorul pe primul loc. Am convingerea că Gabriela Bereș va inspira toate echipele și le va mobiliza către noi oportunități de dezvoltare”, a declarat Piet Sanders, Markets Director for Northern & Eastern Europe.

Gabriela Bereş este licențiată a Facultăţii de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, și deține un Executive MBA româno-american, la ASEBUSS.

Despre Grupul Puratos

Puratos-Centru_de_inovatiePuratos este un grup internaţional care oferă o gamă largăde produse, servicii inovative și expertiză în aplicaţii finite pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie atât pentru clienții artizani, industriali sau din domeniile retail și HORECA. Compania a fost fondată în Belgia în 1919, cu sediul central la Bruxelles și are o prezență în 100 de ţări prin sucursale și distribuitori. Compania își propune să fie un partener de încredere pentru clienții săi, oferindu-le inovație și servicii cu valoare adăugată cu scopul declarat de a-i ajuta să realizeze produse finite nutritive, gustoase pentru consumatorii din toată lumea.

Despre Puratos România

Puratos România oferă materii prime pentru sectorul alimentar şi servicii specializate clienților săi din sectorul industrial, artizanal, retail și HORECA printr-o reţea de 10 filiale la nivel național şi prin cele două centre de inovație, din București și Cluj-Napoca, destinate testării de produse și ingrediente inovatoare. Compania a fost înființată în anul 1995, în București, având în prezent o unitate de producție în județul Ilfov şi 140 de angajați. Puratos România este unul din principalii jucători din sectorul de ingrediente pentru industria alimentară, având un portofoliu extins care conține maiele active, cereale încolțite și hidratate în maia lichidă, ciocolata belgiană Belcolade, umpluturi cu conținut bogat de fructe, glazuri, creme fine pentru deserturi.

Share.

Comments are closed.