fbpx

Bergenbier răcorește România cu sticla 0,33L cu capac Twist off

0

 

bergenbier twist off

3 Mai 2017 – Bergenbier lansează sticla de 0,33L cu capac Twist off pentru două dintre sortimentele sale: Bergenbier blondă 0,33L și Bergenbier ALE 0,33L. Cele două noi ambalaje sunt pregătite să ofere o răcorire adevărată de la începutul lunii mai. Cu ingrediente naturale, atent selecționate, și cu un proces special de producție – maturată la rece, filtrată la rece și cu CO2 din fermentație naturală – Bergenbier are o singură misiune: să Răcorească România.

 

Indiferent de locul în care ești alături de prieteni, la mare, la iarbă verde, la terasă sau acasă, Bergenbier îți aduce adierea răcoritoare a muntelui. De aceea, am pregătit noua sticlă Bergenbier 0,33L pentru momentele în care cauți răcorirea adevărată”, a declarat Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A..

 

bergenbier 0.33 twist offBergenbier blondă 0,33L te va răcori dintr-o răsucire, datorită deschiderii rapide a capacului Twist off.

În același timp, pentru a ne bucura pe deplin de gustul special dat de drojdia ALE de fermentație superioară, Bergenbier ALE va fi disponibilă doar în sticlă 0,33L cu capac Twist off.

Răcorește-te responsabil!

Spotul campaniei Răcorim România: https://www.youtube.com/watch?v=uN05duBy7vA

 

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden precum și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

 

Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este al treilea producător de bere la nivel mondial, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupată de găsirea de noi soluţii pentru a maximiza impactul pozitiv asupra societăţii. Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com.

Share.

Comments are closed.