fbpx

Bergenbier ALE – Descoperă gustul deosebit al unei beri premiate!

0

Bergenbier ALE, berea creată după o reţetă originală cu drojdie specială Ale de fermentaţie superioară, a primit din partea consumatorilor români Marele Premiu pentru Inovație și distincția Produsul Anului 2016 în categoria Bere. Astfel, Bergenbier ALE primește o nouă înfățișare și devine, din ediție limitată, un produs disponibil oricând. Creată special pentru prieteni de către maeștrii berari Bergenbier, berea a fost apreciată pe baza a trei criterii: atractivitate, inovație și satisfacție.

bergenbier aleBergenbier ALE este o bere care te cucereşte imediat prin aroma sa perfect echilibrată, culoarea de chihlimbar şi gustul său deosebit. Este o bucurie pentru noi să îi anunțăm pe prietenii Bergenbier că pot găsi în continuare Bergenbier ALE în magazine, într-o haină nouă, încununată de distincția Produsul Anului, pe care ei înșiși au ales-o”, a declarat Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii români (persoane peste 18 ani), în urma căruia este premiată inovația în categoria bunurilor de larg consum. Studiul a fost derulat în luna aprilie 2016 de către compania de research EXACT Cercetare și Consultanță, membră ESOMAR, pe un eșantion de 4.000 de consumatori români. Mai multe informații despre distincția Produsul Anului pot fi obținute de pe site-ul www.produsulanului.com.

Bergenbier ALE a fost lansată la finalul anului trecut, fiind creată de maeștrii berari Bergenbier după o rețetă originală, folosind drojdie specială Ale de fermentație superioară. Berea are un conţinut de alcool de 5.5%, iar gustul său rafinat este obținut în urma unui procedeu de producţie diferit de cel al unei beri de tip Lager.

Spot campanie Bergenbier ALE – Produsul Anului 2016: https://www.youtube.com/watch?v=heGagCf_RW8

Share.

Comments are closed.