fbpx

McDonald’s crește salariile de intrare în companie cu 21%

0

 

McDonald’’s a modificat din 1 aprilie 2016 grila de salarizare pentru angajații companiei, crescând cu 21% salariul de intrare. Astfel, salariul de intrare brut a ajuns la 1.450 RON, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 200 RON, precum și un pachet substanțial de beneficii.  În plus, 2.454 de angajați din cadrul companiei beneficiază de creștere salarială.

“An de an angajăm peste 1000 de persoane în restaurantele noastre. Ceea ce înseamnă că zilnic au loc zeci de interviuri de angajare în companie. Suntem alături de angajații noștri și investim constant în dezvoltarea lor, fiind un pilon esențial în sistemul McDonald’s. În cei peste 20 de ani de când activăm pe piața locală, peste 27.000 de persoane au urmat școala McDonald’s, un sistem de training complex, care reușeste să contribuie la formarea de abilități și cunoștințe extrem de necesare în sectorul în care ne desfășurăm activitatea. Astfel, această decizie este parte din procesul nostru de recunoaștere și investiție în angajații noștri”, a declarat Daniel Boaje, Manager General McDonald’s România.

Angajati McDonald's

McDonald’s pune de asemenea accent pe beneficiile oferite angajaților săi. Încurajează performanța și din acest motiv se concentrează pe recompensarea acestora prin acordarea de bonusuri individuale și de echipă – în funcție de performanța restaurantelor. De asemenea, premiază atât cei mai buni 40 de de angajați studenți care au rezultate bune la școală și la locul de muncă, cât și cei mai buni manageri de restaurant.

Diversitatea angajaților este un punct cheie pentru sistemul McDonald’s. Tocmai de aceea, am pus bazele unui program de muncă flexibil pentru studenți, dar care, în același timp, recompensează angajații cu 1,3,5,10,15 și 20 de ani vechime și oferă angajaților părinți cadouri de sărbători sau petreceri anuale pentru ei și copii. Nu în ultimul rând, dezvoltă cariera angajaților, oferind posibilitatea unui manager trainee ca în 2 ani să conducă un restaurant McDonald’s.

McDonald’s este unul dintre primii și principalii susținători ai evoluției economiei din ultimele două decenii, timp în care a investit în România peste 700 de milioane lei și a contribuit constant la dezvoltarea mediului de afaceri prin intermediul celor 300 de parteneri locali. Echipa McDonald’s este formată astăzi din peste 4.000 de membri, iar programele de resurse umane dezvoltate i-au adus companiei, pentru al doilea an consecutiv, distincția de cel mai bun angajator, conform AON România.

Share.

Comments are closed.