fbpx

Chef Foa gătește pentru clienții Kaufland România

0

 

Începând din acest an, Chef FOA și Kaufland reinventează preparate tradiționale românești și internaționale

Kaufland România și Chef Foa au demarat un parteneriat cu scopul redescoperirii rețetelor tradiționale românești sau a celor din bucătăria internațională și reinventării acestora în cadrul unor cooking-show-uri. Începând din această primăvară, clienții Kaufland se vor putea bucura de evenimente culinare, rețete speciale și sfaturi practice în bucătărie marca Chef Foa.

Chef Foa

În magazinele Kaufland sau în cadrul unor evenimente speciale, clienții vor avea parte de experiențe culinare desăvârșite alături de Chef Foa. Pe pagina de Facebook a companiei, în ziarul Kaufland, pe site-ul companiei și în magazine vor fi disponibile informații complete despre întregul proiect.

În ziarul Kaufland, citit săptămânal de către milioane de cititori și unic în domeniul comerțului alimentar datorită gamei variate de informații, vor fi publicate periodic rețete și trucuri utile pentru gătit oferite clienților noștri de către Chef Foa. Majoritatea rețetelor reinventate de către Chef Foa vor avea specific românesc pentru că în centrul sortimentului disponibil în magazinele Kaufland se află produsele locale, atât de gustoase și apreciate de către noi toți. Astfel, continuăm angajamentul nostru permanent de a susține produsele și furnizorii autohtoni și, prin acestea, economia locală.

„Creativitatea, dinamismul și pasiunea pentru produsele de calitate sunt principalele atribute pe care Kaufland România și Chef Foa le au în comun. Suntem foarte entuziasmați de acest parteneriat și suntem nerăbdători să împărtășim clienților noștri ce am pregătit special pentru ei.” a declarat Andrei Secrețianu, Director Publicitate – Marketing /Distribuție, Kaufland România.

„Rețetele tradiționale românești sunt constant o sursă de inspirație pentru mine și mă bucur că am găsit acest punct comun cu Kaufland. Zona de mâncare sănătoasă, autentică, alături de cea de street food sunt cele mai interesante trenduri în gastronomia actuală și foarte aproape de sufletul meu. De abia aștept să împărtășim aceste rețete cu clienții și să îi învățăm să se bucure de savoarea și gustul desăvârșit al preparatelor cu ingredinte de cea mai bună calitate.”, spune Chef Foa.

 

Share.

Comments are closed.