fbpx

„Corul Campionilor” LAY’S ia prin surprindere Europa, pregatind fanii pentru emotia meciurilor

0

 

 Lay’s a adus „Corul Campionilor” pe străzile din Europa, pentru a sărbători parteneriatul oficial cu UEFA Champions League®. Corul “incognito” a surprins publicul înainte de ultima săptămână a jocurilor din optimi, pentru a se asigura că europenii sunt pregătiți de meci

 

Pentru a crește entuziasmul publicului înainte de jocurile din această săptămână, Lay’s a dus celebrul imn al UEFA Champions League pe străzile Europei – chiar și pe cer – într-o serie de evenimente fără precedent. Reinterpretări spontane ale imnului clasic au avut loc în autobuze, pe străzi, în piețe din diferite orașe și chiar în elicoptere, Corul Campionilor ieșind în forță în orașe ca Madrid, Munchen și Londra, pe măsură ce competiția intercluburi cea mai importantă din Europa merge spre etapele definitorii.

CORUL CAMPIONILOR LAY’S_Munchen

Pentru a începe ziua în forță, fostul fotbalist al Angliei și al echipei FC Barcelona și gazdă a UEFA Champions League, Gary Lineker, a pus stăpânire pe cer la bordul unui elicopter complet echipat. Acesta a zburat deasupra Londrei, proiectând celebrul imn pentru publicul londonez, care și-a început astfel ziua într-un mod spectaculos. Elicopterul a aterizat apoi pe Arena O2, unde publicul a putut vedea o interpretare live, la sol.

Într-o dimineață liniștită în Munchen, o “statuie umană” a luat prin surprindere localnicii și turiștii aflați în oraș. Statuia, un dirijor de cor acoperit în vopsea argintie, a intrat în acțiune oferind trecătorilor o infuzie de energie. Un flashmob spontan al orchestrei simfonice a înconjurat piața, împânzind străzile orașului cu sunetul distinct al imnului UEFA Champions League.

Pe o stradă aglomerată din Madrid, un chioșc clasic a fost transformat, în secret, pentru a surprinde și încânta clienții și trecătorii deopotrivă. Pe măsură ce se apropiau de chioșc, aceștia puteau auzi acordurile inconfundabile ale imnului, în timp ce erau “îmbrăcați” în sclipici și confetti, cu ajutorul unor dispozitive ascunse și al unei mașini de vânt.

Între timp, londonezii aflați în drum spre birou au fost surprinși chiar într-unul din faimoasele autobuze roșii. Pasagerii au fost înconjurați, spontan, de un spectacol de operă live, oferit de membrii corului și de muzicieni aflați incognito în autobuz.

CORUL CAMPIONILOR LAY’S_LONDRA

Întreaga serie de evenimente a fost captată cu ajutorul unor camere ascunse, al unor televiziuni cu circuit închis și chiar telefoane mobile. Pentru a vedea Corul Campionilor luând Europa prin surprindere și pregătind fanii pentru emoția meciurilor, accesați acest link.

Lay’s oferă fanilor șansa de a se alătura Corului, putând astfel câștiga bilete la finala UEFA Champions League 2016 din Milano. Cei care își doresc să participe trebuie să încarce propria interpretare a imnului pe Dubsmash, pentru șansa de a merge la cel mai important meci de fotbal din lume, în luna mai. Aplicația este disponibilă atât pe Google Play, cât și în App Store, cu ajutorul căreia participanții pot realiza un videoclip utilizând imnul UEFA Champions League, pe care apoi să îl distribuie pe Instagram sau Twitter, folosind hashtag-ul #GAMEREADY. Mai multe detalii despre condițiile de participare la acest concurs sunt disponibile aici.

FANII DIN ROMÂNIA POT CÂȘTIGA BILETE LA FINALA UEFA CHAMPIONS LEAGUE, CU O INTERPRETARE PROPRIE A IMNULUI OFICIAL AL COMPETIȚIEI

 

 

Share.

Comments are closed.